Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον Dima Bilan, που νίκησε στην Eurovision του 2008; - Πως είναι σήμερα και τι κάνει ο ανταγωνιστής της Καλομοίρα

Αγνώριστος!

21 Νοεμβρίου 2022 15:14
Θυμάστε τον Dima Bilan, που νίκησε στην Eurovision του 2008; - Πως είναι σήμερα και τι κάνει ο ανταγωνιστής της Καλομοίρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Dima Bilan, τον νικητή στην Eurovision του 2008, με το τραγούδι "Believe" για την Ρωσία, που ήταν ανταγωνιστής της Καλομοίρα; Πώς είναι άραγε σήμερα και τι κάνει; Με την ευκαιρία δείτε πως είναι σήμερα, ένας άλλος νικητής της Eurovision, ο Alexander Rybak.

Ο Ντίμα Μπιλάν είναι Ρώσος τραγουδιστής της ποπ μουσικής και έγινε περισσότερο γνωστός το 2006 όταν επιλέχθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Channel One να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision στην Αθήνα, όπου τραγούδησε το Never let you go. Τελικά, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, όπου πήρε τη 2η θέση.

To 2008 έλαβε μέρος ξανά στον διαγωνισμό, στη Σερβία αυτή τη φορά, με το τραγούδι Believe, με το οποίο και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Έχει κερδίσει 2 βραβεία στα ρωσικά MTV (καλλιτέχνη και ηθοποιού της χρονιάς).

Το 2007 κερδίζει αμέσως 6 βραβεία MTV από τα 11 που μπορούσε να πάρει.

Ο Dima Bilan απέκτησε κλασσική υποτροφία στη διάσημη ακαδημία μουσικής Gnesin. Όσο καιρό σπούδαζε στην ακαδημία μουσικής είχε γνωρίσει τον κορυφαίο Ρώσο μάνατζερ στο σόου και την επιχείρηση του Yuriy Aizenship, ο οποίος έχει γίνει μάνατζερ του Μπιλάν. Το 2003 ο Μπιλάν αποφοίτησε από την ακαδημία Gnesin και έλαβε το δίπλωμα του από τα χέρια του ιδιαίτερα σεβαστού καλλιτέχνη Ρώσου Ιωσήφ Κομπζόν.

Δείτε εδώ πως είναι σήμερα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share