Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τυχερός ο Παύλος Πετρουλάκης: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ελένης Τσολάκη που προκαλούν... αναστάτωση

Εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

21 Νοεμβρίου 2022 14:26
Τυχερός ο Παύλος Πετρουλάκης: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ελένης Τσολάκη που προκαλούν... αναστάτωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη έχει βρει τον πρίγκιπα της ζωής της στο πρόσωπο του Παύλου Πετρουλάκη, με το ζευγάρι να βρίσκεται σε σχέση από το 2015, έχοντας παντρευτεί το 2017 στη Βάρκιζα και ζώντας σε πλήρη ευτυχία.

Η γνωριμία τους έγινε σε κοινή παρέα και εκείνο το βράδυ έμελλε να είναι καρμικό. Ξεκίνησαν να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων και γρήγορα η τρυφερή επικοινωνία τους άρχισε να εξελίσσεται σε έναν δυνατό έρωτα.

Τα «κλικ» της Τσολάκη που προκαλούν... πανδαιμόνιο

Η συμβίωση δεν άργησε να έρθει για το ερωτευμένο ζευγάρι που ήθελε να περνάει όσο περισσότερες ώρες μπορούσε μαζί. Η Ελένη και ο Παύλος ήταν επίσημα ζευγάρι, με το γάμο να έρχεται αργότερα και την Τσολάκη πάντοτε να δείχνει πόσο... τυχερός είναι ο σύζυγός της, διαθέτοντας εκτός των άλλων μια πανέμορφη γυναίκα, με την οποία έκανε και μια ιδιαίτερη συμφωνία, όταν γύρισε στην τηλεόραση.

Η Ελένη Τσολάκη αναρτά καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητά της, επιδεικνύοντας τις εκπληκτικές της αναλογίες. Από το υπέροχο πρόσωπό της μέχρι τα μακριά και εντυπωσιακά πόδια της, η παρουσιάστρια φροντίζει να προκαλεί... αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό, με τον Πετρουλάκη όμως να έχει την τύχη να την έχει στο πλευρό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share