Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός έχει ξεπεράσει τα 70 κι εκείνες... - Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του Νίκου Καρβέλα με Πάνια και Βίσση

Υπάρχουν διαφοροποιήσεις...

21 Νοεμβρίου 2022 14:31
Αυτός έχει ξεπεράσει τα 70 κι εκείνες... - Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του Νίκου Καρβέλα με Πάνια και Βίσση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας είδε αρκετές γυναίκες να περνούν από τη ζωή του, αν και ορισμένες έμειναν πιο χαρακτηριστικές, όπως η Αννίτα Πάνια και η Άννα Βίσση.

Ο γνωστός τραγουδοποιός το 1983 παντρεύτηκε τη τραγουδίστρια Άννα Βίσση, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρο Κυπριανού. Έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Σοφία (γενν. 1983). Με τη Βίσση χώρισαν το 1992.

Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση του με τη τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, με την οποία παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2010, αλλά χώρισαν το 2016. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Ανδρέα (γενν. 1 Ιανουαρίου 2008).

Ποια, όμως, η διαφορά ηλικίας με τις δύο γυναίκες; Ως γεννημένος το 1951, ο Καρβέλας έχει ξεπεράσει τα 70 του χρόνια και πρόσφατα «πάτησε» τα 71, με την Άννα Βίσση, που άρχισε να γίνεται γνωστή για τον έρωτα με άλλο πασίγνωστο Έλληνα, να γεννιέται το 1957 και να είναι 65 ετών, άρα να έχουν έξι χρόνια διαφοράς, ενώ η Πάνια έχει γεννηθεί το 1970, επομένως είναι 52 ετών και η διαφορά ηλικίας είναι στα 19 χρόνια μαζί του.

Άλλαξε την διαθήκη του ο Νίκος Καρβέλας: Η απόφαση που έφερε σε πανικό Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια!

Ο πελαργός κατέφθασε και μετά το μαιευτήριο σειρά έχει ένα άλλο ραντεβού εξίσου σημαντικό για τον Νίκο Καρβέλα. Αυτό με τον συμβολαιογράφο. «Άλλαξέ τα όλα και γρήγορα» ήταν η εντολή του Νίκου Καρβέλα, δείχνοντας αποφασισμένος να μοιράσει ξανά όλη του την περιουσία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ερχομό του τρίτου του γιού και θέλει όλα τα έχει μοιράσει μέχρι να χρονίσει.

Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε πως στα 70 του χρόνια θα ζούσε ξανά τέτοιες χαρές. Κι όμως η νέα του σύντροφος, η Έλενα Φερεντίνου τον έκανε να αναθεωρήσει όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα. Παρά τα 39 χρόνια διαφοράς το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, όμως επειδή ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης είναι στα 70 του φρόντισε να έχει εξασφαλισμένη και την τρίτη γυναίκα της ζωή του, μετά τις Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια.

Μια απόφαση που, σύμφωνα με το YES MAGAZINE, δεν άρεσε καθόλου στις πρώην συζύγους τους, οι οποίες έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους! Δείτε λεπτομέρειες στο YES MAGAZINE που κυκλοφορεί σ' όλα τα περίπτερα της χώρας...

Άλλαξε την διαθήκη του ο Νίκος Καρβέλας: Η απόφαση που έφερε σε πανικό Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share