Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός ανεπάγγελτος και εκείνη...: Αυτή τη δουλειά κάνει η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη

Με τι ασχολείται;

21 Νοεμβρίου 2022 14:23
Αυτός ανεπάγγελτος και εκείνη...: Αυτή τη δουλειά κάνει η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου τον τελευταίο καιρό, ωστόσο οι φήμες για «σύννεφα» στη σχέση τους ολοένα και πληθαίνουν.

Μέχρι πρότινος οι κοινές τους αναρτήσεις ήταν συχνές, ωστόσο τις τελευταίες μέρες είχαν «αποσυρθεί» από τα social media, ενώ γιος πασίγνωστου ηθοποιού έχει έρθει πολύ κοντά με την 18χρονη Γαία.

Παρ' όλα αυτά το ζευγάρι έβαλε τέλος στις φήμες καθώς η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μια βόλτα στην παραλία στην οποία συνοδευόταν από το γιο της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Αυτή τη δουλειά κάνει η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη

Είναι γνωστό πως ο Άγγελος Λάτσιος ετοιμαζόταν να φύγει στην Αμερική για σπουδές και γι 'αυτό μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη απουσίαζε έναν χρόνο από την τηλεόραση.

Παρ' όλα αυτά κάτι τέτοιο δε συνέβη και ο γιος της παρουσιάστριας έμεινε μαζί με τη Γαία Μερκούρη στην Αθήνα. Αν και είχε ακουστεί πως θα ασχοληθεί με το Youtube και τα extreme sports που του αρέσουν, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Για τον Άγγελο Λάτσιο γνωρίζουμε, για τη Γαία Μερκούρη όμως μάλλον όχι. Η 18χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ασχολείται με το modeling και πρόσφατα κιόλας έκανε την πρώτη της πασαρέλα.

Η Γαία Μερκούρη είναι μέλος του «In the fab», ένα πρακτορείο μοντέλων της Έλενας Χριστοπούλου. Μάλιστα, μια νέα της συνεργασία ανέβηκε και στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share