Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τη θέλουν όλοι... για κουμπάρα: Οι δύο πασίγνωστες Ελληνίδες που έχει παντρέψει η Μαριέττα Χρουσαλά

Λατρεύει ιδιαίτερα και τις δύο

21 Νοεμβρίου 2022 14:08
Τη θέλουν όλοι... για κουμπάρα: Οι δύο πασίγνωστες Ελληνίδες που έχει παντρέψει η Μαριέττα Χρουσαλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της showbiz κι αυτό φαίνεται και από τις σχέσεις που έχει με αρκετές ακόμη προσωπικότητες του χώρου.

Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, ότι έχει παντρέψει δύο πολύ γνωστές Ελληνίδες. Μια από αυτές είναι η Καλομοίρα, που το καλοκαίρι βρέθηκε στην Ελλάδα με την οικογένειά της.

Μαζί με την κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά, πήγε για μπάνιο και οι δύο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με τα μαγιό και τα χαμόγελά τους. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Καλομοίρα στο Instagram τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ η τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της:

«Εξαιτίας σου γελάω λίγο περισσότερο, κλαίω λίγο λιγότερο και χαμογελώ πολύ περισσότερο. Love u koubara @mariettachrousala».

Οι δυο γυναίκες συνδέονται με σχέση πολλών ετών την οποία επισφράγισαν με μια κουμπαριά, όταν η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο βάφτισαν την κόρη της Καλομοίρας, Αναστασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Η... επανένωση με άλλη ομογενή

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η Μαρία Μενούνος είναι δύο πολύ καλές φίλες και εδώ και μερικά χρόνια και κουμπάρες καθώς η Μαρία Μενούνος έχει βαφτίσει την κόρη της, ενώ η Μαριέττα έχει παντρέψει την ίδια.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ταξίδεψαν στην Αμερική όπου περνούν όμορφες στιγμές και συναντιούνται με φίλους, όπως η Καλομοίρα και η κουμπάρα τους Μαρία Μενούνος. Η Μαριέττα Χρουσαλά κοινοποίησε μάλιστα μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, του οποίου η σχέση με τη μητέρα της αποκαλύφθηκε, και τη κουμπάρα τους και έγραψε: «Eπανένωση με την καταπληκτική κουμπάρα μας».

Μαριέττα Χρουσαλά με Μαρία Μενούνος

Ένα ακόμη ανάκτορο για τη Μαριέττα Χρουσαλά: Η ονειρεμένη βίλα που αγόρασε για 17.5 εκατ. δολάρια ο Λέων Πατίτσας

Ο Λέων Πατίτσας συνεχίζει τις επιχειρηματικές του κινήσεις και όχι μόνο εντός κι εκτός Ελλάδας, με τον εφοπλιστή και σύζυγο της Μαριέττας Χρουσαλά να προσθέτει στην περιουσία του μια φοβερή βίλα αξίας 17.5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι.

Ο Πατίτσας, που κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία μετά το θάνατο του πατέρα του, μέσω θυγατρικής του αγόρασε το σπίτι οκτώ υπνοδωματίων στην οδό 225 North Hibiscus Drive στο Μαϊάμι έναντι 11.4 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία. Η City National Bank of Florida παρείχε δάνειο ύψους 11.4 εκατ. δολαρίων στο επενδυτικό fund, του οποίου ηγούνταν ο Μάικλ Σκοτ από το Beverly Hills και ο Πατίτσας ως διαχειριστής. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, με τον Σκοτ να είναι επενδυτής κατά κύριο λόγο σε κινητά σπίτια.

Το χρονικό του πώς κατέληξε το σπίτι στα χέρια του

Πέρυσι, το σπίτι άλλαξε χέρια δύο φορές μέσα σε τρεις μήνες. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CrossCountry Mortgage, Ρόναλντ Λέονχαρντ, πλήρωσε 11.8 εκατομμύρια δολάρια για το ακίνητο τον Φεβρουάριο του 2021. Τον Απρίλιο, την πούλησε για 13 εκατομμύρια δολάρια σε μια εταιρεία με επικεφαλής τον Γιανγκ Κιμ, ο οποίος στη συνέχεια την πούλησε στον Πατίτσα.

Σύμφωνα με το Realtor.com, το ακίνητο διαθέτει πέντε μπάνια και εκτείνεται σε 7.050 τετραγωνικά μέτρα. Κατασκευάστηκε το 1934 σε έκταση 0.6 στρεμμάτων και διαθέτει στέγη από βαρελότο και εξωτερικούς τοίχους σε σομόν χρώμα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες της Redfin.

Το σπίτι, μάλιστα, ήταν προγραμματισμένο να κατεδαφιστεί πριν ο Λέονχαρντ κάνει την απροσδόκητη προσφορά του πέρυσι. Η αγορά του Πατίτσα σηματοδοτεί την τελευταία σε μια σειρά από πωλήσεις παραθαλάσσιων ακινήτων στο Miami Beach, με το νησί Hibiscus να επωφελείται εξίσου από τη δραστηριότητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share