Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Μετά την Έλενα Παπαρίζου έχασε 19 κιλά: Η απίστευτη μεταμόρφωση του πρώην της!

Κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος

21 Νοεμβρίου 2022 13:34
Μετά την Έλενα Παπαρίζου έχασε 19 κιλά: Η απίστευτη μεταμόρφωση του πρώην της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλος άνθρωπος είναι πλέον ο Τόνυ Μαυρίδης, που το κοινό τον γνώρισε πριν από αρκετά χρόνια στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου, όταν ακόμα η γνωστή τραγουδίστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι οι δύο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η τραγουδίστρια και ο συνθέτης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και έκτοτε να κόψουν κάθε επικοινωνία και συνεργασία.

Τότε ήταν ένας κομψός άνδρας με στυλ, που έλαμπε στο πλευρό της γνωστής τραγουδίστριας, αλλά στην πορεία και μετά τον χωρισμό τους ο Τόνυ Μαυρίδης άρχισε να αλλάζει!

Παραμέλησε τον εαυτό του με αποτέλεσμα να βάλει πολλά κιλά και να μη θυμίζει σε τίποτα τον άνθρωπο των πρώτων του χρόνων στην Ελλάδα.

Όλα αυτά όμως πλέον ανήκουν στο παρελθόν, αφού πήρε την απόφαση να χάσει όλα τα κιλά που τόσα χρόνια είχε αποκτήσει, με τα αποτελέσματα της δίαιτας που ακολούθησε να είναι εντυπωσιακά, αφού πλέον έχει μείνει μισός.

O Τόνυ Μαύριδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια selfie στην οποία είναι φανερά αδυνατισμένος και ανανεωμένος. Ο γνωστός συνθέτης όμως δεν σταμάτησε εκεί και ανάρτησε ακόμα μια φωτογραφία του μέσα από το γυμναστήριο, αρκετά γυμνασμένος και με νέο λουκ κι άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό.

Οι φωτογραφίες του Τόνυ Μαυρίδη πλέον δεν θυμίζουν σε τίποτα τον Τόνι με τα παραπανίσια κιλά που όλοι είχαν γνωρίσει στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου!

Μετά την Έλενα Παπαρίζου έχασε 19 κιλά

Μετά την Έλενα Παπαρίζου έχασε 19 κιλά

Μετά την Έλενα Παπαρίζου έχασε 19 κιλά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share