Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τρελά ερωτευμένη η Έλλη Στάη: Η φωτογραφία που πρόδωσε τον μεγάλο της έρωτα

Δείτε το πρόσωπό του!

21 Νοεμβρίου 2022 13:01
Τρελά ερωτευμένη η Έλλη Στάη: Η φωτογραφία που πρόδωσε τον μεγάλο της έρωτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όχι όχι δεν πρόκειται για κάποιον άνδρα αλλά για τον γάτο της παρουσιάστριας, Έλλη Στάη! Μπορεί η Έλλη Στάη να έχει μια ζωή γεμάτη εντάσεις, περιπέτειες και εμπειρίες όμως δεν παύει να είναι λάτρης των ζώων και σπίτι της έχει αρκετά κατοικίδια! Ένα από αυτά είναι η αγαπημένη της γάτα.

Μάλιστα σε πρόσφατο ποσταρισμά της στο Instagram η Έλλη Στάη φρόντισε να μας συστήσει τον κούκλο γάτο της! «Μεγάλη κουβέντα άκουγα χτες , είχαν μαζευτεί γιατροί Vet και άλλοι : να μας στειρώνουν η οχι εμάς τα κατοικίδια ; Εσεις τι λέτε ;», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Έλλη Στάη στην σχετική φωτογραφία.

Δείτε την παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Αγνώριστη: Έτσι ήταν πριν από τις πλαστικές η Έλλη Στάη

Η Έλλη Στάη είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες, που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση, με την ίδια να εντυπωσιάζει με την παρουσία της όσα χρόνια κι αν περάσουν, διαθέτοντας φοβερές αναλογίες.

Η ίδια μπορεί να είναι σήμερα 67 ετών, αλλά η εικόνα της είναι... για 40άρα. Ο χρόνος της έχει φερθεί εξαιρετικά και η ίδια φροντίζει πάντοτε τον εαυτό της, έχοντας κάνει μεταξύ άλλων τις δικές της αισθητικές επεμβάσεις.

Και πριν από αυτές, ωστόσο, ήταν πανέμορφη. Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί από το παρελθόν είναι ενδεικτικές, αλλά φαίνεται και το πού έχει κάνει τις επεμβάσεις της.

Τρελά ερωτευμένη η Έλλη Στάη: Η φωτογραφία που πρόδωσε τον μεγάλο της έρωτα

Τρελά ερωτευμένη η Έλλη Στάη: Η φωτογραφία που πρόδωσε τον μεγάλο της έρωτα

Η παραδοχή της και... οι κρίσεις

Για την ηλικία της, τη σχέση της με το χρόνο αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις είχε μιλήσει η Έλλη Στάη σε παλαιότερη συνέντευξη της.

«Δεν με βασανίζει, απλώς με απασχολεί, όπως απασχολεί τους πάντες. Ποτέ δεν έκρυψα την ηλικία μου γιατί έτσι κι αλλιώς είναι όλα καταγεγραμμένα στο Διαδίκτυο.

Στα 50 ταράχτηκα, πέρασα μια κρίση για τον φόβο της φθοράς και του θανάτου, αλλά μετά από μια εσωτερική διεργασία ξαναβρήκα την ισορροπία μου. Υπήρξε ο φόβος του περιθωρίου της ζωής», είπε η Έλλη Στάη.

Και συνέχισε: «Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι δεν μπορείς να πολεμήσεις κάτι που δεν πολεμιέται. Οταν αγαπάς αυτό που σου συμβαίνει, τότε και αυτό σου φέρεται καλά. Έχω δυνατή άποψη επί του συγκεκριμένου θέματος.

Μεγαλώνω και μεγαλώνω καλά, έχοντας υγεία, δημιουργικότητα, ενέργεια και είμαι πια συνειδητοποιημένη στο τι θέλω. Έχω ανακαλύψει την ισορροπία με τον χρόνο και έχω συμμαχήσει με τον ψυχικό, τον διανοητικό και τον σωματικό μου εαυτό».

Όσο για τη γνώμη της για τις πλαστικές επεμβάσεις δήλωσε: «Μπορούμε να κάνουμε βελτιωτικά πράγματα, φτάνει να έχουμε το μυαλό να κάνουμε αυτά που σηκώνει η δομή μας, χωρίς να παραμορφωνόμαστε.

Και πάντα διατηρώντας αυτογνωσία περί του γελοίου. Τον χρόνο πρέπει να τον αφήνουμε να εναποθέτει τα σημάδια του. Εγώ κάθε έτος που περνά βλέπω το σημάδι του χρόνου και το αποδέχομαι. Αν τώρα από τα τρία σημάδια μπορώ να απαλείψω τα δύο, θα το κάνω, αλλά ένα σημάδι πρέπει να το αποδεχτείς, να το αγαπήσεις και να το αφήσεις να υπάρχει».

Τα μικρά μυστικά στην καθημερινότητά της

Η ίδια έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς. Όπως κάθε γυναίκα άνω των 50 ετών χρησιμοποιεί καθημερινά τα serum της και τρεις κρέμες, ημέρας, αντιρυτιδική ματιών και μια ειδική κρέμα νύχτας, που έχει προμηθευτεί από πασίγνωστο ελβετικό spa με ειδικά συστατικά και βότανα για τη διατήρηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Χειμώνα-καλοκαίρι οι κρέμες της διαθέτουν υψηλό δείκτη αντιηλιακής προστασίας, αν και η κ. Στάη αποφεύγει την υπερέκθεση στις ηλιακές ακτίνες, που προκαλούν φωτογήρανση.

Μετά από το οποιοδήποτε βάψιμο, ελαφρύ πρωινό ή πιο βαρύ βραδινό, φροντίζει να ξεβάφεται άμεσα. Επίσης πολύ συχνά χρησιμοποιεί για την επιδερμίδα του προσώπου της κούρες ενυδάτωσης. Δεν βάφεται σχεδόν ποτέ έντονα, ενώ στο δελτίο προτιμά smoky eyes και πιο φυσικά χείλη, χρησιμοποιώντας κραγιόν και lip gloss στις αποχρώσεις του ροζ.

Όσον αφορά τη διατήρηση του σώματός της, ασκείται καθημερινά. Pilates, αέροβια γυμναστική και δύο φορές την εβδομάδα ελαφρά βάρη. Κάνει επίσης ποδήλατο, έντονο περπάτημα και κολύμβηση. Βέβαια, προσέχει πάντα να μην πάρει κιλά: τόσο για να διατηρεί τη φυσική της κατάσταση όσο και για το πρόσωπό της, καθώς τα επιπλέον κιλά δημιουργούν προγούλια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share