Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ήμουν πάμφτωχη με τρία παιδιά και...»: Καθηλώνει η Πόπη Τσαπανίδου!

Τι εξομολογήθηκε;

21 Νοεμβρίου 2022 12:35
«Ήμουν πάμφτωχη με τρία παιδιά και...»: Καθηλώνει η Πόπη Τσαπανίδου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξομολογητική όσο ποτέ ήταν η Πόπη Τσαπανίδου σε συνέντευξή της, η οποία μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για το σύντροφό της, Νίκο Ιατρού.

Η Πόπη Τσαπανίδου, αναφέρει μεταξύ άλλων στο “Votre Beaute”: «Ξέρεις γιατί κατάφερα να κάνω τα πράγματα στη ζωή μου; Γιατί ρίσκαρα, επειδή δεν είχα τίποτα να χάσω! Ήμουν μόνη μου με τρία παιδιά, πάμφτωχη, και τολμούσα τα απίστευτα άλματα. Κι αν αποτύγχανα, τι είχα να χάσω; Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η ζωή θέλει τόλμη, φαντασία, ρίσκο.

Πρέπει να τη ζήσουμε, γιατί μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή! Είναι βαρύ αυτό που λέω, ίσως να διαβάζει τη συνέντευξη μια γυναίκα που δεν έχει λεφτά για να πάρει στα παιδιά της ψωμί. Έχω βρεθεί κι εγώ σ’ αυτή τη θέση. Η ζωή, όμως, απαιτεί να βάλεις τον εαυτό σου στο αύριο σου. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως δεν σταματάει επειδή η οικονομία μας έπεσε έξω! Θα συνεχίσουμε να ζούμε, αρκεί να μην τα περιμένουμε από τους άλλους. Πρέπει να δράσουμε μόνοι μας».

Πόπη Τσαπανίδου

«Δεν είμαι η γλυκιά, τρυφερή, “ροζ” ύπαρξη. Δεν νιαουρίζω. Αντίθετα, έχω πολλά αρσενικά στοιχεία. Σκέφτομαι σαν άντρας, δεν κάνω δεύτερες σκέψεις, είμαι αυτό που βλέπεις, λέω ό,τι σκέφτομαι! Αυτό δεν εντάσσεται στα χαρακτηριστικά θηλυκότητας. Οι γυναίκες από τη φύση τους έχουν μάθει να χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να πετύχουν ένα σκοπό.

Εγώ κυνηγάω το σκοπό από την ευθεία. Αν δεν τα καταφέρω, θα δοκιμάσω από άλλη γωνία, πάντα όμως σκοπεύοντας ευθέως. Ακούγομαι σκληρή; Τα λέω ωμά; Έτσι είναι. Έχω βάλει την πανοπλία μου και δεν με αγγίζει εύκολα κάτι. Όταν έχεις πονέσει πολύ, θωρακίζεσαι. Όταν πέθανε ο άντρας μου, ράγισε η καρδιά μου. Ντύθηκα με ατσάλι. Η “στολή” βγαίνει μόνο όταν απέναντι μου έχω κάποιον που μπορώ να εμπιστευτώ απόλυτα» σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου στο περιοδικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share