Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βίωσε τον τρόμο η Ελένη Ράντου: Διευθυντής καναλιού μου είπε «θα κάνεις αυτό που λέμε, αλλιώς θα στο κλείσουμε το...»

Αποκαλύψεις της ηθοποιού για τη λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση που έχει δεχτεί

21 Νοεμβρίου 2022 12:01
Βίωσε τον τρόμο η Ελένη Ράντου: Διευθυντής καναλιού μου είπε «θα κάνεις αυτό που λέμε, αλλιώς θα στο κλείσουμε το...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη έδωσε η Ελένη Ράντου και αναφέρθηκε στις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί στον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί απειλή από διευθυντή καναλιού. Αρχικά, όμως αναφέρθηκε στο σχόλιο που της είχε κάνει ένας παραγωγός για τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

«Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι θα γίνει ενοχλητικός κάποιος. Το "ενοχλητικός" το έχω βιώσει και σε φλερτ που δεν είχε να κάνει με τη δουλειά. Μου έχει τύχει να μου πουν ότι θα πάρουν άλλη στη δουλειά, που ικανοποιεί περισσότερες από μια ανάγκες», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχω δώσει και χαστούκι σε κάποιον, έχω φύγει και πριν με διώξουν, έχω υποστεί ταπείνωση. Για παράδειγμα, ένας παραγωγός μου είπε "τώρα τα έχεις με τον Βασίλη, για αυτό μας αφοράς". Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει».Τέλος, μίλησε για την απειλή που δέχτηκε στο παρελθόν από τον διευθυντή καναλιού, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο την αντιμετώπισε.

«Όταν έκανα μια σειρά, η οποία είχε κάποια προβλήματα, βρέθηκα με τον διευθυντή καναλιού, ο οποίος τότε μου είπε "θα κάνεις αυτό που λέμε εμείς, γιατί έχεις κι ένα θεατράκι, το οποίο θα στο κλείσουμε"», αποκάλυψε η Ελένη Ράντου. Ωστόσο, η ίδια δεν «μάσησε», όπως είπε και του απάντησε καταλλήλως.

«Του είπα "ξέρεις πόσοι διευθυντές έχουν περάσει από εδώ;". Δεν μάσησα. Ένα άλλο περιστατικό, μου έτυχε πέρυσι. Με φώναξαν για μια σειρά και με κοιτούσαν καλά καλά για να δουν πόσο έχω μεγαλώσει και αν κάνω για τον ρόλο. Μήπως έχω σιτέψει», είπε κλείνοντας.

Καθηλώνει η Ελένη Ράντου: «Είναι οδυνηρό! Έχω φτάσει στο σημείο να...»

Την απογοήτευση της από τους ανθρώπους εξέφρασε η Ελένη Ράντου σε συνέντευξη της στο Gala και στον Κώστα Μπουρούση. Παράλληλα, για την πορεία της στην υποκριτική και τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της μίλησε η Ελένη Ράντου στην εκπομπή Art Week με τη Λένα Αρώνη στην ΕΡΤ.

Θυμάστε κάποιο αγαπημένο ταξίδι;

«Ήταν στην Αιθιοπία. Μια φίλη υιοθέτησε ένα παιδί από εκεί κι είχαμε πάει για να επισκεφτούμε το ορφανοτροφείο. Η ματιά των ανθρώπων με συγκλόνισε. Ένιωσα ότι τα μάτια τους μπορώ να τα εμπιστευτώ. Έχω τρέλα με τους ανθρώπους.»

Δύσκολο να τους αγαπάς;

«Είναι οδυνηρό. Και με έχουν πληγώσει και με έχουν προδώσει κι έχω μισήσει τους ανθρώπους. Έχω φτάσει στο σημείο να πω χίλιες φορές με σκυλιά παρά με ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά υπερτερεί η αγάπη τελικά.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share