Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Είχε γίνει μεγάλο θέμα, γιατί...»: Η άγνωστη σύλληψη του Λάκη Λαζόπουλου και η παραμονή του στη ΓΑΔΑ

Τι αποκάλυψε;

21 Νοεμβρίου 2022 11:28
«Είχε γίνει μεγάλο θέμα, γιατί...»: Η άγνωστη σύλληψη του Λάκη Λαζόπουλου και η παραμονή του στη ΓΑΔΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εκπομπή Fishy μίλησε για επαγγελματική του πορεία, το ιδιαίτερο όνομά του ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό λιγότερο γνωστό στο ευρύ κοινό. Με την ευκαιρία, δείτε τη μοναδική φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει από το γάμο του.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αρχικά μίλησε για το όνομα του που από Απόστολος έγινε Λάκης: «Είναι μεγάλη ιστορία. Όταν ξεκίνησα στο θέατρο, έπρεπε να μπει το όνομά μου αλλά δεν υπήρχε άδεια ηθοποιού. Το όνομά μου δε φαινόταν πουθενά, ήμουν σχεδόν παράνομος. Κάποια στιγμή στις ταμπέλες έπρεπε να προστεθεί και το “Απόστολος Λαζόπουλος”. Το Απόστολος δε χωρούσε και το κόψανε και είπαν Λάκης. Λάκης Λαζόπουλος. Δεν πρόλαβα να το αλλάξω μετά και έμεινε έτσι».

Η άγνωστη νύχτα στη ΓΑΔΑ

Αναφερόμενος στην καριέρα του μέσα στα χρόνια, ο δημοφιλής κωμικός μίλησε για ένα όχι και τόσο γνωστό περιστατικό, πρόκειται για τη νύχτα που πέρασε στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή του για προσβολή του τότε Προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας.

«Είχαμε γράψει ένα κείμενο, όχι προσβλητικό γιατί αθωωθήκαμε κιόλας, αλλά προσβλητικό το θεώρησε η Προεδρία, το θεώρησαν κάποιοι που έκαναν παιχνίδια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Δεν μπορώ να το διευθετήσω και δε με ενδιαφέρει κιόλας. Το θέμα ήταν ότι έλεγε τότε ότι κάθε βράδυ τηλέφωνο τον παίρνει ο Ανδρέας, του λέει ότι είσαι … και του κλείνει το τηλέφωνο.

Αυτή ήταν η ατάκα. Όταν τελειώσαμε, μπήκαν μέσα με τα μικρόφωνα και μου είπαν ότι το έχουν καταγράψει. Με πήγαν στη ΓΑΔΑ. Μετά η Άννα Παναγιωτοπούλου ήρθε από μόνη της και πήρε το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογούσε ως συγγραφέας. Είχα πολλή στήριξη, είχε γίνει μεγάλο θέμα», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share