Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

«Βόμβα» Τζούλιας Παπαδημητρίου: «Ξέρω πολύ καλά ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος...»

Τι εξομολογήθηκε;

21 Νοεμβρίου 2022 10:38
«Βόμβα» Τζούλιας Παπαδημητρίου: «Ξέρω πολύ καλά ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε πέρσι το καλοκαίρι από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η πρώην σύζυγός του, Τζούλια Παπαδημητρίου, είχε μιλήσει στο DEBATER με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον άνθρωπο που ήταν δίπλα της από τα μέσα της δεκαετίας του '80 μέχρι και το 1995.

Η γυναίκα, που στο παρελθόν σημάδεψε την ζωή του ανεπανάληπτου τραγουδιστή δήλωσε συγκινημένη: «Τι να πω...ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου, που ήταν πάρα πολύ μικρός, όταν έφυγε».

Τζούλια ΠαπαδημητρίουΤόλης Βοσκόπουλος

Αναφέρθηκε μάλιστα και στη σχέση τους: «Ξέρω ότι μ' αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

Αποκάλυψη "βόμβα" για τον Τόλη Βοσκόπουλο - "Σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλά..." (video)

Για το γεγονός ότι σταμάτησε ξαφνικά να έχει επαφή μαζί του ο Τόλης Βοσκόπουλος, μίλησε ο Γιάννης Βογιατζής σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο τραγουδιστής είπε πιο συγκεκριμένα, στο περιοδικό Λοιπόν, ότι ποτέ δεν κατάλαβε τον λόγο που ο αείμνηστος ερμηνευτής έκοψε ξαφνικά την οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

«Οπωσδήποτε έχω μια πικρία που δεν μου μίλησε ξανά ο Τόλης. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και ξαφνικά σταμάτησε να μου μιλάει. Με απέφευγε και δεν έχω μάθει ποιος ήταν ο λόγος. Τον είχα πιάσει και τον ρώτησα να μου πει για να του ζητήσω και συγγνώμη. Δεν μου είπε τίποτα πάντα έφευγε, έφυγε τελικά γενικώς και δεν έχω μάθει ακόμη για ποιον λόγο» είπε αρχικά ο Γιάννης Βογιατζής.

«Πίκρα υπήρχε για αυτό και κάνα δύο φορές που συναντηθήκαμε ήταν ψυχρός. Πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν με ενδιαφέρει γιατί εγώ ξέρω πως δεν έκανα κάτι. Ο Τόλης πήρε το μυστικό μαζί του» πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share