Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη η Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν θα πάρετε από μένα...»

Τι δήλωσε στις κάμερες;

21 Νοεμβρίου 2022 09:31
Στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη η Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν θα πάρετε από μένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" συνάντησε την Κάτια Δανδουλάκη λίγο πριν τη συνέχεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σημειώνεται ότι σήμερα συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του ηθοποιού, με την Κάτια Δανδουλάκη και τη Λένα Δροσάκη να δίνουν τις καταθέσεις τους. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Χρύσα Ρώπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη στο ότι δεν θα προβεί σε δηλώσεις πριν την κατάθεσή της. "Θα κληθώ στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη, το πότε θα το μάθετε, ό,τι παραπάνω πω, θα το στο δικαστήριο. Δεν θα πάρετε από μένα κάτι άλλο" δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε όσα δήλωσε

H Ρένια Λουιζίδου «δίκασε» τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν άντεχα τα νεύρα του...»

«Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, Είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό.

Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος με φοβερό ταλέντο και εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος…. Προσωπικά δεν άντεχα τα νεύρα του. Δεν μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις… Από κάποιο σημείο και μετά είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δεν το δέχομαι», είχε δηλώσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share