Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023

Δεν χαρίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος - "Δεν έκανα καμία παραχώρηση..." (video)

Τα καρφιά του ηθοποιού

20 Νοεμβρίου 2022 21:09
Δεν χαρίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συνάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος την Κυριακή (20/11), στα πλαίσια της εκπομπής Fishy στο MEGA, όπου και συζήτησαν για όλα και για όλους! Σε πρώτο πλάνο, δε, το επιτυχημένο του εγχείρημα “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη σχέση της κόρης του Λάκη Λαζόπουλου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Θα επιμείνω στο ότι δεν υπάρχουν όρια στη σάτιρα. Αν υπάρχουν όρια, το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι ποιος τα βάζει. Τα βάζει μία μήνυση; Μια αγωγή; Ποιος έβαλε όρια στον Αριστοφάνη; Ο Κλέων κι η εξουσία. Η εξουσία δεν θέλει εκ των πραγμάτων τη σάτιρα, δεν της αρέσει.

Είναι ο φακός, ο οποίος τη δείχνει ακριβώς πως είναι. Ασφαλώς και δεν έχω μετανιώσει για απολύτως τίποτα. Και να γυρίσουν πίσω θα δούνε ότι εγώ είπα την αλήθεια μου. Δεν λέω ότι λέω αντικειμενικά, αλλά όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Πάντως δεν με έβαλε κανένας, δεν έκανα το χατίρι κανενός κι από την ώρα που δεν θα μπορούσα να λέω αυτά που θέλω, δεν έκανα καμία παραχώρηση.

Από την ώρα που ενοχλήθηκαν, πήραν μια απόφαση κι είπαν αυτός έξω… Επειδή όμως εγώ δεν είχα στο μυαλό αυτό που οι άλλοι φαντάζονται ότι έχω λόγω αυτής της ακροαματικότητας και της δύναμης, έκαναν το λάθος να θεωρούν ότι εγώ είμαι εχθρός τους προσωπικός.

Εγώ έκανα αυτό που ήθελα να κάνω» σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στη φόρα 39 χρόνια μετά: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Λάκη Λαζόπουλου από το γάμο του

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα.

Η Τασούλα Λαζοπούλου ήταν η πιο φανατική θαυμάστρια του Λάκη. Έβρισκε το χιούμορ του έξυπνο και γελούσε πολύ με τη σάτιρα που παρουσιάζει, έτσι ο γνωστής ηθοποιός και παρουσιαστής καταρρακώθηκε μετά το θάνατο της αγαπημένης του το 2019. Με την ευκαιρία δείτε τι είχε αποκαλύψει ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Μαλβίνα Κάραλη.

Η γνωριμία και η κόρη τους

Νεαρά παιδιά, έζησαν μαζί τα φοιτητικά τους χρόνια που ήταν καθοριστικά για τη ζωή τους. Τασούλα και Λάκης δεν άργησαν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το 1983 παντρεύτηκαν στη Λάρισα, τόπο του ηθοποιού. Το 1987 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. Αν ρωτήσει κανείς τον Λάκη Λαζόπουλο, ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη χρονιά της ζωής του, με σιγουριά θα πει το 1987. Θυμάται με κάθε λεπτομέρεια, την πρώτη φορά που πήρε αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη του, τις ατέλειωτες ώρες που περνούσε πάνω από την κούνια της να την παρατηρεί, γεμάτος λατρεία για εκείνη.

γάμος Λάκη Λαζόπουλου

Ο Λάκης επισκεπτόταν συχνά τους γονείς της Τασούλας στη Δράμα, με τους οποίους διατηρούσε στενούς δεσμούς. Τους σεβόταν και τους αγαπούσε, ενώ τα ίδια συναισθήματα είχε και όλη η οικογένεια της Τασούλας γι’ αυτόν.

Στη Δράμα έχουν περάσει τις πιο όμορφες οικογενειακές γιορτές, Χριστούγεννα και Πάσχα. Η Τασούλα Λαζοπούλου δεν είχε αλλάξει σχεδόν καθόλου την εμφάνισή της. Διατηρούσε πάντα το ίδιο στιλ στα μαλλιά της, ενώ το ντύσιμό της ήταν απλό. Ασχολείτο πολύ με το διάβασμα και ήταν πάντα στο πλευρό της κόρης τους, Μαριέλλης, 35 ετών σήμερα. Την μεγάλωσε με όλη της την αγάπη, όσο ο Λάκης απουσίαζε για να “χτίσει” την καριέρα του.

Ο θάνατος της Τασούλας Λαζοπούλου

Τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείο «Υγεία» δεν κατάφερε να νικήσει την ασθένεια. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο altsantiri, το site του αγαπημένου ηθοποιού, το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share