Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Αν σου δώσω ένα μπάτσο...": Αποστομωτικός ο Θοδωρός Αθερίδης - Το τραγικό συμβάν στην παιδική του ηλικία (video)

Η εμπειρία που τον σημάδεψε

20 Νοεμβρίου 2022 20:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας από τα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ για τα οποία δεν γνωρίζει κανείς πολλά, διότι προτιμά να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό είναι ολοφάνερο από το γεγονός πως για πολλά χρόνια κατάφερε να κρατήσει την σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη κρυφή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Παρόλα αυτά, την Κυριακή 20/11 μίλησε στην εκπομπή του STAR, Dot, και προχώρησε σε αποκαλύψεις για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε και στο πρόβλημα με τον αλκοολισμό.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για τις δύσκολες στιγμές του

«Δεν είχα τα ψυχολογικά που είχαν οι έφηβοι, που θέλουν να αυτοκτονήσουν, αλλά κρίσεις πανικού. Την δεύτερη κρίση πανικού την έπαθα μια ημέρα μετά την πρώτη. Έπαθα την πρώτη βράδυ και την άλλη μέρα ήμουν στο σχολείο. Την ώρα του μαθήματος γελούσα με τον εαυτό μου με αυτό που έπαθα χθες. Τι βλάκας, αλλά μπαίνω στη διαδικασία να το σκεφτώ πως ήρθε και φουντώνει. Έκανα νόημα στον καθηγητή ότι πάω στην τουαλέτα κι έτρεξα και πήγα σπίτι στη μαμά μου. Με πήρε αγκαλιά και μου είπε δεν έχεις τίποτα. Νιώθω με το χέρι της να κάνει νόημα στον μπαμπά μου και της λέω ότι νιώθω πως έχεις τρομάξει κι εσύ με αυτό που έχω πάθει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μου λέει ο πατέρας μου άντε βρε χαζέ αν σου δώσω ένα μπάτσο, θα σου φύγουν όλα. Του λέω δώσε. Μπαμ μου δίνει ένα μπάτσο. Δεν έφυγαν. Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς. Λέω ότι αν υπήρχαν αυτά τα αντικαταθλιπτικά τότε, πιστεύω πως από τα 15 μου μέχρι τα 40, θα είχα άλλη ποιότητα ζωής. Κατ’ αρχάς δεν θα είχα γίνει αλκοολικός, αν τα είχα πάρει. Αλκοολικός έγινα για να χαλαρώσω από αυτό.»

Ανατροπή από τον Θοδωρή Αθερίδη: «Από το Γιώργο Κιμούλη έχω πάρει...» - Οι επίμαχες δηλώσεις για τον Παύλο Χαϊκάλη

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, την εφηβεία του, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και συγκεκριμένα στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, αλλά και τον Παύλο Χαϊκάλη. Με την ευκαιρία, δείτε γιατί...στόλισε τον ηθοποιό η Σμαράγδα Καρύδη.

«Είμαστε τόσα χρόνια με τη Σμαράγδα, έχουμε μεγαλώσει μαζί κιόλας. Ταιριάζουμε σε αυτά που μας αρέσουν σε αυτά που συζητάμε, ο τρόπος που γελάμε οπότε η καραντίνα δεν μας επηρέασε αρνητικά. Στα ζευγάρια το τελευταίο πράγμα που πρέπει να φύγει είναι ο θαυμασμός του ενός για τον άλλο», είπε ο γνωστός ηθοποιός για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «Δεν είχα ωραία εφηβεία. Από 15 χρονών άρχισαν οι κρίσεις πανικού, έμεινα στην ίδια τάξη, με έδιωξαν από το σχολείο, είχα πανικούς, ψυχολογικά προβλήματα και στα ερωτικά μου ήμουν τόσο μπερδεμένος. Τη δεύτερη εφηβεία μου την πέρασα μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη από τα 25 μέχρι τα 35, μέσα από τους Αγαμους Θύταις χαλαρώσαμε και απολαύσαμε τη ζωή».

Όσον αφορά την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε - μεταξύ άλλων - ότι έχει πάρει μόνο αγάπη από εκείνον, ενώ αναφέρθηκε και στον Παύλο Χαϊκάλη, λέγοντας ότι δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει κάνει ο γνωστός ηθοποιός.

«Αν κατηγορηθεί κάποιος και κριθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο. Καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης και επιστρέφει στο θέατρο, γιατί πρέπει να ζήσει. Μόνο αγάπη έχω πάρει από αυτόν τον άνθρωπο. Έχει παίξει στην ταινία μου χωρίς καμία αμοιβή. Σε μια διαδρομή χρόνων θα υπάρξουν και κακές στιγμές, αλλά θα μπορούσα να στρέψω τα βέλη μου ενάντια σε έναν άνθρωπο που εμένα με αγαπάει;», αναρωτήθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ για τον Παύλο Χαϊκάλη είπε:

«Δεν έχω καταλάβει τι έκανε κατ’ αρχάς. Αισθάνθηκα ότι δεν έκανε τίποτα. Δεν έχω καταλάβει γιατί τραβάει αυτά που τραβάει. Τις άλλες επειδή είναι ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις ας τις αφήσουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share