Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη-λάβρα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Όσο ζούσε πήγε μια φορά να...»

Απίστευτα όσα έρχονται στο φως!

20 Νοεμβρίου 2022 13:52
Αποκάλυψη-λάβρα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Όσο ζούσε πήγε μια φορά να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έφη Πίκουλα έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα και στη Μένια Κούκου, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo αλλά έκανε μία αποκάλυψη και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Παράλληλα, στο Down Town Κύπρου είχε δώσει συνέντευξη η Ρίκα Διαλυνά, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για ένα περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Με όλο αυτό που γίνεται έχει χαθεί το φλερτ. Στην δική μου εποχή ήταν πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Αν δεν υπήρχε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά, δεν γινόταν τίποτα. Αυτό το πιστεύω.

Μια φορά κάτι πήγε να γίνει με έναν σκηνοθέτη που έκλεισε την πόρτα στο γραφείο του αλλά ήμουν τόσο επιθετική, που τον απώθησα κι έφυγα. Αν και από τις δύο πλευρές αντιμετωπίζεται λογικά και υπεύθυνα, δεν θα γίνονται αυτά. Έχω ακούσει πάρα πολλά. Πήγε λέει το βράδυ στο σπίτι σκηνοθέτη για να της διαβάσει το κείμενο. Βράδυ πας στο σπίτι του; Φταίει αυτός ή εσύ;» είπε χαρακτηριστικά η Έφη Πίκουλα.

Ακόμα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις συμπεριφορές των κατηγορούμενων ηθοποιών. «Ακουγόντουσαν πάρα πολύ αυτά αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Λυπάμαι για αυτό. Αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις, εγκληματικές συμπεριφορές. Όσο ζούσε η Αλίκη ήταν ιεροσυλία να πάρω το επίθετο Βουγιουκλάκη».

"Μωρή, αν δεν σηκωθείς να φύγεις..." - Ο άγνωστος καβγάς Παπαμιχαήλ με Βουγιουκλάκη λίγο πριν το οριστικό τέλος!

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Ρίκα Διαλυνά, η οποία έκανε ένα ταξίδι στο χρόνο και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό άγνωστες ιστορίες από την καλλιτεχνική της πορεία.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην φιλία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και ένα περιστατικό με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Με την ευκαιρία, δείτε τη δήλωση της Άννας Φόνσου για τη Βουγιουκλάκη.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Ρίκα Διαλυνά είπε: «Πιστεύω ότι έφταιγε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για τον ανταγωνισμό με την Αλίκη στις Διπλοπενιές. Εγώ με την Αλίκη στην δραματική σχολή κάναμε παρέα και όταν μου ζήτησε να πάω στις Διπλοπενιές δέχτηκα. Την πρώτη μέρα στα γυρίσματα της ταινίας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να φωτογραφηθούν και διέλυσαν το γύρισμα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μου έραβε τα ρούχα για να μη φαίνεται το ντεκολτέ μου».

«Σε μία εκδήλωση ελληνικής βραδιάς στην Ιταλία, είχαν φέρει 15.000 πιάτα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σηκώθηκε να χορέψει και δεν έγινε ντόρος. Μόλις σηκώθηκα να χορέψω εγώ, άρχισαν να με φωτογραφίζουν όλοι οι παπαράτσι και έσπασαν τα πιάτα για έμενα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ζήλεψε και είπε στην Αλίκη ‘μωρή, αν δεν σηκωθείς να φύγεις, πετάω τη βέρα μου και δεν θέλω να σε ξαναδώ’ και πέρασαν πολλά χρόνια που δεν μιλούσαμε με την Αλίκη».

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, η Ρίκα Διαλυνά είπε: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένας άρχοντας, ήταν όμως και λίγο πονηρός. Στα γυρίσματα μου έδειχνε ‘περίεργα’ περιοδικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share