Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Στιγμές πραγματικού θρίλερ για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο - «Είχε έρθει και πυροβολούσε...»

Ο μανιακός καταδιώκτης της παρουσιάστριας

20 Νοεμβρίου 2022 13:32
Στιγμές πραγματικού θρίλερ για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο - «Είχε έρθει και πυροβολούσε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό είχε διαδραματιστεί πριν χρόνια έξω από τα γραφεία του ΑΝΤ1 με τον μανιακό καταδιώκτη της Ελένης Μενεγάκη να έχει πάρει ένα όπλο και να πυροβολεί από... έρωτα! Όταν το είχε μάθει ο Ματέο Παντζόπουλος, είχε μείνει άφωνος

O ANT1 έχει αποτελέσει φυτώριο για πολλούς παρουσιαστές, ηθοποιούς και δημοσιογράφους στα 30 χρόνια παρουσίας του. Ένα από τα λαμπερά πρόσωπα που έκαναν την εμφάνιση τους, κυριάρχησαν και συνεχίζουν να κυριαρχούν στα τηλεοπτικά δρώμενα είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια, την εποχή που ήταν «παιδί» του Ant1 είχε πέσει θύμα ενός φανατικού θαυμαστή της, του οποίου του είχε «καρφωθεί» ότι ήταν ζευγάρι και προκειμένου να την πάρει και να φύγουνε δεν δίστασε να βγάλει όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί.

«Είχε έρθει ένας και πυροβολούσε στην είσοδο, στου Αγίου Θωμά. Κι αν δεν είχε πυροβολήσει τον έπιασαν πάνω στο πυροβολητό. Τώρα μιλάμε όταν πρωτοξεκίνησα, 22 χρόνια πριν στον Αnt1. Κάποιος θαυμαστής που του είχε κάτσει ότι ήμασταν ζευγάρι, είχε έρθει από κάποιο μέρος από την επαρχία. “Ήρθα να την πάρω”! Tο θυμάμαι πολύ έντονα», είχε θυμηθεί η Ελένη Μενεγάκη.

Ελενη Μενεγακη εκπομπη ΑΝΤ1

Πλάκα κάνεις; Η Ελένη Μενεγάκη χορεύει τσιφτετέλι στη μέση της Ερμού και ο κόσμος παραληρεί! (Video)

Κι εκεί που περπατάς ωραία και καλή στην Ερμού για να κάνεις τα ψώνια σου ρε αδερφέ, πέφτεις πάνω στην Ελένη Μενεγάκη να χορεύει τσιφτετέλι μπροστά από μία εκκλησία. Με την ευκαιρία δείτε το αισθησιακό τσιφτετέλι της Κατερίνας Λιόλιου.

Κοιτάς… ξανακοιτάς και λες «Αποκλείεται» και πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις ξαφνικά βλέπεις δίπλα της και τον Μάρκο Σεφερλή να κρατάει τον ρυθμό στον αισθησιακό χορό της παρουσιάστριας.

Η Ελένη με ένα τζιν καμπάνα και ένα απλό μπλουζάκι λίκνιζε το κορμί της στην μέση της πλατείας πριν 4 χρόνια, ενώ όλοι οι περαστικοί έχουν σταματήσει και την τραβούσαν βίντεο.

Η παρουσιάστρια ακομπλεξάριστη, όπως θα δείτε στο βίντεο, προσκαλεί τον κόσμο αντί να την κοιτάει, να χορέψει μαζί της!

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share