Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Εξύψωση» από τον Γιώργο Νταλάρα: «Είναι ένας θρύλος - Όταν συνεργαζόμασταν...»

Αποθέωσε τον Στράτο Διονυσίου ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής

20 Νοεμβρίου 2022 12:12
«Εξύψωση» από τον Γιώργο Νταλάρα: «Είναι ένας θρύλος - Όταν συνεργαζόμασταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας είχε συνεργαστεί με τον μεγάλο Στράτο Διονυσίου. «Είναι δύσκολο να πεις δύο λόγια για τον Διονυσίου, είναι ένας θρύλος. Το 1972-72 τραγουδήσαμε μαζί στα Δειλινά. Ο Γιάννης Πάριος, η Χαρούλα, η Δήμητρα Γαλάνη και εγώ. Εμείς λέγαμε έντεχνα τραγούδια και όταν πέρναγε η πρώτη μια μιάμιση ώρα έβγαινε ο Στράτος Διονυσίου και έπεφτε το μαγαζί με το «Πάρε ότι θέλεις παλιατζή», θυμάται ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής.

«Πέρασαν τα χρόνια και βρεθήκαμε σε μια συναυλία στο ΣΕΦ. Παρέλασαν σχεδόν όλοι και ήταν η σειρά του Στράτου να έρθει να κάνει πρόβα το μικρόφωνο. Εγώ ήμουν ο τελευταίος που έκανα πρόβα και έφτιαχνα τις συχνότητες του μικροφώνου. Γνωρίζοντας την τρέλα μου ο Στράτος καθόταν στη άκρη. Όταν τελείωσα και τον ενημέρωσαν να ανέβει είπε ‘Εγώ δεν θα κάνω πρόβα, θα τραγουδήσω στο μικρόφωνο του μικρού’».

Καταγγελτικός ο Γιώργος Νταλάρας - "Εδώ φωνίτσες έγιναν τραγουδίστριες και..."

Για τον ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Νταλάρας στην καριέρα της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη η Πίτσα Παπαδοπούλου. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά τραγουδίστρια χαρακτήρισε την καλύτερη στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε η τραγουδίστρια, ο Γιώργος Νταλάρας την ενθάρρυνε να συνεχίσει το τραγούδι όταν απογοητευμένη θέλησε να τα παρατήσει, ενώ μιλώντας για τα λάθη της καριέρας της, σχολίασε ότι η νύχτα την έχει κουράσει.

«Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω ήμουν στο καλύτερο μαγαζί της Αθήνας και έκλαιγα γιατί ήθελα να γυρίσω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη» είπε αρχικά. Σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Νταλάρας στην πορεία της αποκάλυψε: «Είχα πει στον Νταλάρα ότι θέλω να σταματήσω το τραγούδι και μου είπε "εδώ φωνίτσες έγιναν τραγουδίστριες και εσύ που έχεις φωνάρα…"».

«Δεν ένιωσα ποτέ επιτυχημένη… ο καλλιτέχνης δεν φτάνει πουθενά, πάντα ανεβαίνει σκαλιά. Δεν πήρα ποτέ πολύ καλά χρήματα από το τραγούδι. Το μόνο που έκανα ήταν να δουλεύω πολλές μέρες» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share