Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Γρίφος" για την σχέση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Κανείς δεν περίμενε ότι...

Ανατροπή!

19 Νοεμβρίου 2022 18:58
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ό,τι θέλαμε να μάθουμε για την σχέση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη υπάρχει τώρα σε ένα βίντεο!

Ο σούπερ σταρ και η πανέμορφη γυναίκα του δέχτηκαν την πρόκληση των 14 ερωτήσεων για ζευγάρια και εντυπωσίασαν τους θαυμαστές τους. Το ζευγάρι απάντησε κυριολεκτικά σε όλα σε απολαυστικό βίντεο και έκανε αποκαλύψεις για τον κοινό τους βίο. Με την ευκαιρία, δείτε το επικό ζειμπέκικο του Σάκη Ρουβά.

Στο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Σάκη Ρουβά στο Tik Tok μάθαμε ποιος υποχωρεί πρώτος σε έναν καβγά, ποιος είπε πρώτος σ’ αγαπώ από τους δύο, ποιος καθυστερεί περισσότερο να ετοιμαστεί το πρωί, ποιος κάνει σαν μωρό όταν αρρωσταίνει και ποιος θέλει περισσότερη προσοχή…

Πέμπτο παιδί για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη; Η επιθυμία του τραγουδιστή και η τελική απόφαση

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, με το ζευγάρι να έχει σκεφτεί και την πιθανότητα για ένα πέμπτο.

Όταν οι δυο τους είχαν γιορτάσει την επέτειο γάμου τους και τα γενέθλια του μοντέλου, ο τραγουδιστής, που δε σταματά και σήμερα τις εξομολογήσεις στη σύζυγό του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά όπου μίλησε για όλους και όλα.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις για την οικογένεια και την ζωή με την Κάτια με την οποία είναι πια μαζί 15 χρόνια, ο Σάκης αποκάλυψε κάτι που δεν φανταζόμασταν! Η γνωριμία του ζευγαριού δεν έγινε εκεί που πιστεύαμε.

Εμείς, μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως αφορμή της γνωριμία του Σάκη με την Κάτια ήταν το διαφημιστικό για εταιρία κινητής τηλεφωνίας το 2004.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης και οι τότε single Ρουβάς και Ζυγούλη έπρεπε να έχουν μια σκηνή ζηλοτυπίας που κατέληγε στο περίφημο χαστούκι της Κάτιας στον Σάκη.

Έλα όμως που ο Ρουβάς αποκάλυψε πως η γνωριμία με την Κάτια είχε γίνει νωρίτερα σε κάποια βραβεία και κατόπιν ήρθε το διαφημιστικό. Kι όχι μόνο! Ο τραγουδιστής εξήγησε πως είχε καταλάβει ότι η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής τους από την πρώτη γνωριμία τους, πολύ πριν το διαφημιστικό αλλά δεν μας έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Όσο για την περίφημη σκηνή με το χαστούκι, ο Σάκης αποκάλυψε πως έφαγε πολλά πολλά χαστούκια ενώ εξαιτίας λάθους του οπερατέρ, οι δύο σταρ έπρεπε να ξυπνήσουν ξανά το επόμενο πρωί των γυρισμάτων για να γυρίσουν εκ νέου τη σκηνή με το χαστούκι.

Σε άλλα νέα, ο Ρουβάς εξήγησε πως η ζωή με τέσσερα παιδιά είναι κάτι που ζει στο φουλ ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε σκεφτεί και είχε δηλώσει στην Κάτια πως θέλει πέντε παιδιά ενώ και οι δύο δεν φαντάζονταν ποτέ πως θα γίνονταν πολύτεκνοι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share