Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Η ζωή δεν σε ρωτάει...»: Ράκος η Άντζελα Γκερέκου 1.5 χρόνο μετά τον χαμό του Βοσκόπουλου (photo)

H ξαφνική απώλεια του λεβέντη που την καταρράκωσε

19 Νοεμβρίου 2022 11:21
«Η ζωή δεν σε ρωτάει...»: Ράκος η Άντζελα Γκερέκου 1.5 χρόνο μετά τον χαμό του Βοσκόπουλου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεύτερο «σπίτι» της νιώθει τη Μάνη πια η Άντζελα Γκερέκου που τα τελευταία δύο χρόνια χάρη στη «Γη της ελιάς» γνώρισε καλύτερα τους ανθρώπους της και τις ομορφιές της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τους κληρονόμους του Τόλη Βοσκόπουλου αλλά και τι παίρνει από την περιουσία του η Άντζελα Γκερέκου.

Η ηθοποιός ανέπτυξε δυνατές φιλίες με ανθρώπους που την αγάπησαν και της άνοιξαν το σπίτι τους. Δυστυχώς στη νέα ανάρτησή της η Άντζελα Γκερέκου δημοσιοποίησε μία πολύ τραγική είδηση για τον χαμό ενός προσώπου του στενού της περιβάλλοντος στη Μάνη.

«Το περασμένο χαρούμενο καλοκαίρι στην Μάνη με την αγαπημένη μου Μανιάτισσα, Αθηνά Ανδρεάκου και όλη την αξιολάτρευτη παρέα της! Σήμερα πρέπει να την παρηγορήσω για τον απαρηγόρητο πόνο της. Την ξαφνική απώλεια του λεβέντη της. Η ζωή δεν σε ρωτάει… Όλη η Μάνη πενθεί.Σιωπή, Αγάπη κai Προσευχή γενναία μου Αθηνά, για σένα, τον Δήμαρχο κι όλη την οικογένεια σας. Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα του στο φως και στη γαλήνη. Πίστη, Ελπίδα και Κουράγιο», έγραψε στην ανάρτησή της η Άντζελα Γκερέκου.

Το δήλωσε δημόσια η Άντζελα Γκερέκου: «Μέχρι να φύγω από αυτή τη ζωή...» - Η ρητή απαγόρευση από την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στον Αρτ και την κάμερα του "Πρωινού μας” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά "Η Γη της Ελιάς”. Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της κόρης της. Μαρίας Βοσκοπούλου.

"Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ένα ψυχολογικό στήριγμα για πολλούς λόγους, δημιουργικό για πάρα πολλούς λόγους, το χαίρομαι, το απολαμβάνω και χαίρομαι που αγαπήθηκε αυτός ο ρόλος και όλη η σειρά” είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Είναι στιγμές που το συναίσθημα το πραγματικό ταυτίζεται με το συναίσθημα του ρόλου".

Μάλιστα η ηθοποιός τόνισε ότι: "Μέχρι να φύγω από αυτή τη ζωή θα ονειρεύομαι"

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, της έχει απαγορεύσει να μιλάει γι' αυτή, ενώ εξομολογήθηκε μια λεπτομέρεια που δεν ξέραμε για τη σειρά «Γη της Ελιάς» και τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share