Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Βόμβες» Μαρίας Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος μου την έπεσε και...»

«Έχω το δικαίωμα να πω την άποψή μου»

19 Νοεμβρίου 2022 10:22
«Βόμβες» Μαρίας Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος μου την έπεσε και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Παράλληλα, καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» είχε βρεθεί η Χρύσα Ρώπα, όπου μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός και χορεύτρια αρχικά, ρωτήθηκε για την «τσίχλα» που μασούσε στην ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» κι έχει μείνει αξέχαστη στο κοινό μέχρι και σήμερα.

«Μου έμεινε, το έχω λίγο παράπονο αυτό. Δεν είμαι μόνο μια τσίχλα και θυμάμαι αυτό που μου έλεγε ο καημένος ο Φιλιππίδης. "Μην αποποιηθείς την τσίχλα, γιατί καμία άλλη δεν μπόρεσε να τη μασήσει όπως εσύ". Το έχω κρατήσει αυτό», είπε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Μαρία Ιωαννίδου και Πέτρος Φιλιππίδης

«Ο Πέτρος μου την έπεσε και...»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον ηθοποιό. «Ήταν γυναικάς, προκαλούσε έντονα τις γυναίκες. Από κει και πέρα για το θέμα του βιασμού, δεν το πιστεύω. Κι εμένα μου την έπεσε, του είπα όχι και τελικά, αυτό ίσχυσε. Δεν με πέταξε έξω από τη δουλειά του. Έχω το δικαίωμα να πω την άποψή μου», ανέφερε.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως: «Χάνουμε έναν σπουδαίο ηθοποιό, από τους καλύτερους. Του είπα όχι, το σεβάστηκε και γίναμε και φίλοι αργότερα. Όλα αυτά, συμβαίνουν παντού, σε όλους τους χώρους, όχι μόνο στο θέατρο. Δεν αναιρώ το δίκιο των κοριτσιών, αλλά διαφωνώ στο να γίνεται τηλεοπτικά το δικαστήριο».

Πολύ πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο: Τι είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Φιλιππίδης για τον πατέρα του, Πέτρο

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και ασχολείται και εκείνος με την υποκριτική. Οι δυο τους έχουν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλο και η προφυλάκιση του ηθοποιού ήταν κάτι που στοίχισε αρκετά στον 25χρονο νεαρό μαζί με όσα ακολούθησαν από τα media.

O γιος του Πέτρου Φιλιππίδη γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη. Με την ευκαιρία δείτε τις άσχημες εξελίξεις για τον ηθοποιό: «Βόμβα» με την ανακοίνωση του δικηγόρου του.

Δήμητρης και Πέτρος Φιλιππίδης

Όταν ο ηθοποιός μιλούσε με καμάρι για τον μονάκριβο γιο του

«Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει.

Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες»

«Ξέρει και ξέρουμε ότι θα υπάρξει σύγκριση με τον πατέρα του, αλλά από την άλλη θα σταματήσουμε το όνειρο ενός ανθρώπου, εάν πράγματι κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, επειδή ο πατέρας του είναι ηθοποιός; Ο Δημήτρης θα χαράξει το δικό του δρόμο κι έχω την πεποίθηση, την επιθυμία, αλλά του το εύχομαι κιόλας, να γίνει καλύτερος από μένα»

Και ο Δημήτρης Φιλιππίδης, όμως, μιλώντας στο παρελθόν στην εκπομπή «Ελένη» για τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε πει ότι «στο σπίτι είναι πατέρας και καλός οικογενειάρχης. Είναι πάντα εκεί για μένα, βράχος. Ήταν και είναι αυστηρός ως πατέρας και ευτυχώς γιατί μου έδωσε αρχές» και συμπλήρωσε πως θαυμάζει το πείσμα και την αποφασιστικότητά του.

Δείτε τι δήλωνε ο γιος του πριν 7 χρόνια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share