Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ο Νίκος Μάνεσης δεν μου μιλάει»: Νέοι μπελάδες για τον γνωστό δημοσιογράφο

Τι συνέβη;

18 Νοεμβρίου 2022 16:44
«Ο Νίκος Μάνεσης δεν μου μιλάει»: Νέοι μπελάδες για τον γνωστό δημοσιογράφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ο κόσμος βλέπει τα κοινωνικά θέματα σε εμάς και όχι στον Λιάγκα, είναι απίστευτο», λέει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε επίσης ποιος ήταν ο κρυφός γάμος του Νίκου Μάνεση

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου έδωσε συνέντευξη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ο Νίκος Μάνεσης δεν του μιλάει εδώ και πολλά χρόνια.

«Οι καλύτερες συνεργασίες που είχα ήταν με τη Χριστίνα Λαμπίρη και τους Καραβάτου – Κατσούλη. Η Κατερίνα Καραβάτου θα πρέπει να επανέλθει με ένα πρότζεκτ και όχι με μια σχολιαστική εκπομπή. Πρότζεκτ έχουν κάνει άλλες κι άλλες που δεν έχουν την ποιότητα της Κατερίνας», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε εμφάνισή του

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε στη συνέχεια: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αληθινή, αυτό που σκέφτεται δεν το φιλτράρει. Οι τεχνικοί λένε ιστορίες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πιστεύω πάντα τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Δεν έπρεπε να κάνω αυτό το ποστ για τη Φαίη Σκορδά, κακώς τα πήρα στο κρανίο. Ο κόσμος βλέπει τα κοινωνικά θέματα σε εμάς και όχι στον Λιάγκα, είναι απίστευτο».

Για τον Νίκο Μάνεση, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε: «Δεν μου μιλάει. Ο Νίκος Μάνεσης, απ’ ότι γνωρίζω, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, δεν θα μου έδινε ποτέ συνέντευξη και δεν θα ήταν ποτέ καλεσμένος σε μια εκπομπή που είμαι εγώ. Είχα κάνει ένα σχόλιο στο παρελθόν που δεν του άρεσε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share