Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κάθε τρία λεπτά με μάλωνε...»: «Χείμαρρος» η Πέγκυ Ζήνα για τη Μαρινέλλα

Τι αποκάλυψε;

18 Νοεμβρίου 2022 16:53
«Κάθε τρία λεπτά με μάλωνε...»: «Χείμαρρος» η Πέγκυ Ζήνα για τη Μαρινέλλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη πριν καιρό στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενωπίω» και μίλησε για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τη Μαρινέλλα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι η μεγάλη τραγουδίστρια την μάλωνε κάθε τρία λεπτά όταν μιλούσαν στο τηλέφωνο, εξηγώντας μας μάλιστα και τον λόγο που συνέβαινε αυτό. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η απώλεια που...γονάτισε την Πέγκυ Ζήνα.

 Πέγκυ Ζήνα

«Αυτό το υιοθέτησα από τη Μαρινέλλα. Πολύ πολύτιμες συμβουλές. Κάνω προπόνηση και προσέχω αυτό το ταλέντο που μου χάρισε ο Θεός, το προσέχω σαν τα μάτια μου για να έχω. Δεν μπορώ ούτε ανεξέλεγκτα να φωνάζω, ούτε να πάω εκδρομή στα χιόνια και να μην είμαι κατάλληλα ντυμένη, είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία», είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα και συνέχισε:

«Εγώ όταν μιλούσα με τη Μαρινέλλα στο τηλέφωνο κάθε τρία λεπτά με μάλωνε. "Γιατί φωνάζεις" μου έλεγε. "Δεν μπορώ να σε ακούω να φωνάζεις..."».

Στις «επάλξεις» η Πέγκυ Ζήνα: «Η κόρη μου δεν ακούει τα τραγούδια μου, αλλά...»

Συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της, αλλά και την πορεία της στον χώρο της μουσικής.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αναφέρθηκε αρχικά, στην καριέρα της.

«Επειδή γνωριζόμαστε πια με τον κόσμο, μιλάω δημόσια μόνο όταν υπάρχει λόγος», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την αγωνία της για τα χρόνια που περνούν.

«Έχω αγωνία που μεγαλώνω, αλλά σε λογικά πλαίσια. Θέλω να μεγαλώνω όμορφα, αλλά δεν θα έκανα κάτι για να αλλάξω ή να μοιάζω 20 χρονών. Θεωρώ ότι είναι μάταιο», δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα.

Όσο για την οικογένειά της και την κόρη της, η τραγουδίστρια τόνισε ότι ο ερχομός της είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της. «Όταν γίνεσαι γονιός, αρχίζεις και σκέφτεσαι διπλά. Η Ηλέκτρα δεν ακούει τα τραγούδια μου, ακούει φανατικά Josephine κι Ελένη Φουρέιρα», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε πως η αγαπημένη της συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision ήταν αυτή με τον Μιχάλη Ρακιντζή το 2002. «Μου άρεσε πολύ ο Ρακιντζής και ακόμα μου αρέσει… τον αγαπώ», δήλωσε.

Δείτε τόσα ανέφερε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share