Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σαν...δύο ξένες: Αυτή είναι η μητέρα της Έλενας Παπαρίζου - Δεν έχουν καμία σχέση (photo)

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε

18 Νοεμβρίου 2022 16:00
Σαν...δύο ξένες: Αυτή είναι η μητέρα της Έλενας Παπαρίζου - Δεν έχουν καμία σχέση (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Παπαρίζου προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά της, ωστόσο, πού και πού παρουσιάζει μέλη της οικογένειάς της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα Social Media.

Διαβάστε επίσης ποιες φήμες επιβεβαίιωσε η Έλενα Παπαρίζου

Αρκετοί αναρωτιούνται πως είναι εμφανισιακά η μητέρα της τραγουδίστριας. Εμείς σας έχουμε την απάντηση. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο προφίλ της στο Instagram, βρέθηκε μία ανάρτηση που είχε κάνει εν όψει της γιορτής της πριν από κάποια χρόνια.

Κατά γενική ομολογία δεν θα λέγαμε οτι μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό αλλά το σημαντικό είναι οτι φαίνονται και οι δύο υπερβολικά χαρούμενες, αγαπημένες και δεμένες ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι μια υγιεί σχέση κόρης - μάνας.

Η Έλενα Παπαρίζου φωτογραφίζεται

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τη μητέρα της


«Μάνα είναι μόνο μία. Σήμερα η μαμά μου γιορτάζει διπλά. Και επειδή γεννήθηκε σαν σήμερα και επειδή είναι της Αγίας Ευφροσύνης. Όταν τη σκέφτομαι ή βλέπω φωτογραφίες της σκέφτομαι μόνο 1 πράγμα. Ζωή. Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τη ζωή, και σου χρωστάω πολλά. Μαμά, σ’ αγαπώ περισσότερο από ποτέ…» ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share