Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παναγιώτης Κράββας: Αυτός ήταν ο άγνωστος σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια - Ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα μήνα (photos)

Χώρισαν με το που παντρεύτηκαν

18 Νοεμβρίου 2022 15:57
Παναγιώτης Κράββας: Αυτός ήταν ο άγνωστος σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια - Ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα μήνα (photos)
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εβελίνα Παπούλια γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου1971 στην Αθήνα και έκανε το μεγάλο...μπαμ στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου στη σειρά του Mega «Δύο ξένοι». Με την ευκαιρία, αυτό θα ήταν το τέλος του τρίτου κύκλου της σειράς που δεν είδαμε ποτέ.

Στα 18 της μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για σπουδές στη σχολή χορού The Martha Graham School of Contemporary Dance, αλλά μη καταφέρνοντας να πάρει αμερικανική υπηκοότητα, όπως πραγματικά ήθελε, γύρισε στην Ελλάδα και άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές.

Παπούλια Γιώργος Λιάντος
Με τον πρώτο της σύζυγο και πατέρα της κόρης της, Γιώργο Λιάντο

Έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία Safe Sex του 1999, μαζί με έναν πολύ μεγάλο αριθμό γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και στις ταινίες Ένας κι ένας, Νύφες του Παντελή Βούλγαρη και Guilt του Βασίλη Μαζωμένου.

Οι γάμοι, η μοναχοκόρη και η προσωπική ζωή της Εβελίνας Παπούλια

Από το 1999 μέχρι το 2001 η Εβελίνα Παπούλια ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάντο, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, την Αφροδίτη (γεν. 1999) η οποία ασχολείται με την μουσική και την υποκριτική και την βλέπουμε από πέρσι στη «Γη της Ελιάς».

Το 2003 ξεκίνησε τη σχέση της με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα. Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2008 στη Σκωτία, αλλά χώρισαν μόλις ένα μήνα μετά.

Παναγιώτης Κράββας Εβελίνα Παπούλια

Για τους δύο «αποτυχημένους» γάμους της είχε πει στην Ελεονώρα Μελέτη, με το χιούμορ που την διακατέχει είπε χαρακτηριστικά: «Βασικά τους είχα χωρίσει πριν καν τους παντρευτώ. Πιστεύω ότι και στις δύο περιπτώσεις ήταν οι σχέσεις που είχαν ολοκληρωθεί και είχαν τελειώσει»

Όσον αφορά την μοναχοκόρη της δήλωσε πως: «Για την κόρη μου δεν νιώθω αγάπη αλλά είμαι βαθιά ερωτευμένη μαζί της. Είναι έρωτας τα παιδιά. Τώρα νομίζω ότι διανύουμε με την Αφροδίτη μια πάρα πολύ ωραία περίοδο γιατί ως παιδί δεν την χάρηκα. Τώρα έχουμε μια άλλου είδους σχέση, πιο ουσιαστική».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share