Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Γιώργος Καραμίχος: «Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα» (video)

Όλες οι αποκαλύψεις για τις δυσκολίες της καινούργιας του δουλειάς

18 Νοεμβρίου 2022 14:37
Γιώργος Καραμίχος: «Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή στο «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον νέο ρόλο του ως παρουσιαστής, μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες, ενώ έκανε λόγο και για την περιπέτεια της υγείας του.

Δείτε επίσης για ποιον λόγο είναι πυρ και μανία ο Γιώργος Καραμίχος

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός επέλεξε φέτος να κάνει μια παύση στην ηθοποιία του και να δοκιμάσει τις παρουσιαστικές του ικανότητες, παίρνοντας τον ρόλο του παρουσιαστή στο τηλεοπτικό παιχνίδι "Πες την λέξη".

«Το διασκεδάζω, για αυτό είπα και ναι στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο, αν θα παρουσίαζα ζωντανή εκπομπή. Μου έχουν γίνει προτάσεις να παρουσιάσω και εκπομπές και τηλεπαιχνίδια και να είμαι σε επιτροπές» είπε αρχικά για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.

Στη συνέχεια, μίλησε για την υποκριτική, αλλά και για τις συνεργασίες που έχει μετανιώσει: «Καταλαβαίνουμε από τον δρόμο αν πηγαίνει καλά κάτι που κάνουμε, από τον φούρνο, από την λαϊκή αγορά. Κάποιες επιλογές και συνεργασίες με έχουν πονέσει και έχω μετανιώσει, έχω περάσει δύσκολα».

Ο Γιώργος Καραμίχος έπλεξε μεταξύ άλλων και το εγκώμιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της νέας σειράς που προβάλλεται στο MEGA, με τίτλο «Maestro» σχολιάζοντας: «Στην Αμερική κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είδα το "Maestro" και είναι μαγική η εικόνα και οι ερμηνείες».

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος ποζάρει στον φακό με την γάτα του

«Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα»

Τέλος, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του: «Η χρονιά μού επεφύλασσε πολλές ανατροπές και "απώλειες", προσωπικές συγκρούσεις. Το τελευταίο κομβικό σημείο είναι ότι πριν 4 χρόνια έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share