Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξέσπασμα του ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα προς Κιβωτό του Κόσμου: «Είχα βοηθήσει με πολλούς τρόπους, αισθάνομαι απογοήτευση»

Εκφράζει την αγανάκτησή του φανερά...

18 Νοεμβρίου 2022 13:36
Ξέσπασμα του ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα προς Κιβωτό του Κόσμου: «Είχα βοηθήσει με πολλούς τρόπους, αισθάνομαι απογοήτευση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας εξέφρασε δημοσίως την αγανάκτησή του σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ενημερωθείτε επίσης για το σχόλιο του Κώστα Κρομμύδα στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Κώστας Κρομμύδας, όπως αναφέρει, είχε βοηθήσει πολλές φορές την «Κιβωτό του Κόσμου» στο παρελθόν, έχοντας την πρόθεση φυσικά να βοηθήσει τα παιδιά. Παρ' όλα υτά, με τις πρόσφατες εξελίξεις και το ξεκουκούλιασμα του οργανισμού ένιωσε οτι η όλη προσφορά του πήγε μάταιη.

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει πως νιώθει απογοήτευση μετά τις καταγγελίες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η «Κιβωτός του Κόσμου» έγινε «Κιβωτός του Τρόμου».

«Η κιβωτός του κόσμου έγινε κιβωτός του τρόμου για κάποια παιδιά… Έχοντας βοηθήσει στο παρελθόν με πολλούς τρόπους το συγκεκριμένο ίδρυμα, αισθάνομαι απογοήτευση, αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να προστατέψουμε όλα αυτά τα ανυπεράσπιστα παιδιά» έγραψε ο Κώστας Κρομμύδας στο Twitter.

Κιβωτός του Κόσμου: «Τα παιδιά δεν πρέπει να μεγαλώνουν σε δομές» λέει η Δόμνα Μιχαηλίδου - Νέες αναφορές για κακοποιητικές συμπεριφορές

«Δεν έχουμε γνώση των περιστατικών» - Η απάντηση της Κιβωτού του Κόσμου

«Μας έχει σοκάρει» ήταν το πρώτο σχόλιο της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου, για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με περιστατικά ασέλγειας σε βάρος παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου.

Μιλώντας στο Open, η υφυπουργός επεσήμανε: «Προφανώς έχω όσο το επιτρέπει ο νόμος επικοινωνία και με την Αστυνομία και την Εισαγγελία για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ξέρω ότι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να λάβουν τις καταθέσεις όσο πιο ολοκληρωμένα και γρήγορα γίνεται από όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα». «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν φοβάμαι καθόλου γιατί εάν αληθεύει αυτή η περίπτωση είναι άλλη μία τρανή απόδειξη της ανάγκης που υπάρχει για αποϊδρυματοποίηση» είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Τα παιδιά δεν πρέπει να μεγαλώνουν σε δομές. Πρέπει να είναι σε ανάδοχες οικογένειες όταν δεν μπορούν να είναι με την ευρύτερη βιολογική τους οικογένεια. Η ανάγκη είναι να πιέσουμε την αποϊδρυματοποίηση. Ένα ίδρυμα όσο καλές και να είναι οι συνθήκες διαβίωσης μέσα σε αυτό είναι κακοποιητικό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η δομή δεν είναι η λύση» είπε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share