Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απόλυτη ευτυχία για τη Δέσποινα Βανδή: Παντρεύεται η Μελίνα Νικολαΐδη με τον 34χρονο σύντροφό της;

Το δημοσίευμα που τους φέρνει στα σκαλιά της εκκλησίας

18 Νοεμβρίου 2022 12:11
Απόλυτη ευτυχία για τη Δέσποινα Βανδή: Παντρεύεται η Μελίνα Νικολαΐδη με τον 34χρονο σύντροφό της;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια περήφανη μανούλα, βλέποντας την κόρη της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, να ακολουθεί το δρόμο των σπουδών και να ανοίγει τα φτερά της στον καλλιτεχνικό χώρο στο Λονδίνο, έχοντας πάρει την φωνή της.

Τον ίδιο καιρό, όμως, φαίνεται πως η μικρή Μελίνα γοητεύτηκε από έναν 34χρονο αθλητή και επιχειρηματία, ο οποίος είναι και ο λόγος που η καρδιά της χτυπά δυνατά. Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης την κάνει χαρούμενη και το «Yes Magazine», μάλιστα, αναφέρει πως οι δυο τους προχωρούν πολύ γρήγορα στο μεγάλο «βήμα».

Yes Magazine Μελίνα Νικολαΐδη γάμος

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και δεν κρύβεται. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να δούμε σε πολύ νεαρή ηλικία νυφούλα τη Μελίνα Νικολαΐδη, φέρνοντας χαρές στους γονείς της.

Αυτή έκλεισε πρόσφατα τα 18 κι εκείνος είναι... - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας της Μελίνας Νικολαΐδη με το σύντροφό της

Η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη του Ντέμη και της Δέσποινας Βανδή, έχει ανοίξει τα φτερά της και βρίσκεται στο Λονδίνο, παίρνοντας το ταλέντο... της μητέρας της, αφού θα ασχοληθεί με την υποκριτική και τη μουσική.

Ωστόσο, η Μελίνα τώρα που έφυγε από την Ελλάδα φαίνεται πώς είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, αφού φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της έχουν ανέβει στα social media. Το όνομα αυτού Αλέξανδρος Πολυχρονιάδη. Μάλιστα, ο ίδιος έχει πάει και στον Λονδίνο να την επισκεφθεί, ενώ φαίνεται πως έχει γνωρίσει και την... πεθερά του.

Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν άριστες σχέσεις. Τι γνωρίζουμε, όμως, για την ζωή και την ιστορία του;

Μερικά στοιχεία για το Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

  • Όνομα: Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
  • Ημερομηνία Γεν.: 02.07.1988 (34 ετών)
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ύψος: 180 cm
  • Βάρος: 82 kg
  • Θέση: Ακραίος / λίμπερο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share