Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ήταν νιος...και γέρασε: Η σπάνια φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά με μαλλιά πριν 23 χρόνια!

Δεν ήταν πάντα καραφλός!

18 Νοεμβρίου 2022 11:49
Ήταν νιος...και γέρασε: Η σπάνια φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά με μαλλιά πριν 23 χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσοι γνωρίζουν τον Νίκο Μουτσινά μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, τον θυμούνται χωρίς μαλλιά.

Ωστόσο, πριν αρκετό καιρό που στα social media πρωταγωνιστούσε το 10yearschallenge πολλοί διάσημοι δημοσίευσαν φωτογραφίες τους από τα παλιά. Κάποιοι είναι αγνώριστοι, ενώ κάποιοι έχουν παραμείνει ίδιοι.

Η Σύλβια Δεληκούρα όμως, το πήγε ένα βήμα παρακάτω και έκανε 20yearschallenge.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με την ίδια, την Μαρία Σολωμού, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Νίκο Μουτσινά πριν από 20 χρόνια, όταν ακόμη βρισκόντουσαν στην Δραματική Σχολή.

Αγνώριστος όμως ήταν ο Νίκος Μουτσινάς! Δείτε και θα καταλάβετε!

νίκος μουτσινάς σολωμού μαλλιά

Παράλληλα δείτε και άλλες φωτογραφίες από όταν ο Νίκος Μουτσινάς είχε μαλλιά.

Νίκος Μουτσινάς μαλλιά

Νίκος Μουτσινάς μαλλιά νέος

Η μεγάλη αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τα δίδυμα αδέρφια του

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην εκπομπή The2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η εκπομπή του αλλά και για την προσωπική του ζωή ενώ μια ακόμη αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες που αφορούσε ένα "διάσημο" χωρισμό, δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έφυγε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα από τη ζωή, η μητέρα του. Ο θάνατός της την καταρράκωσε, όμως όπως είπε μετά από τρία χρόνια πένθους κατάφερε και πάλι να σταθεί στα πόδια του. Τόνισε πως η σχέση του με τον πατέρα του έχει φτιάξει περισσότερο τα τελευταία χρόνια ενώ ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε και κάτι ακόμα που δεν γνωρίζαμε.

Όπως είπε έχει άλλα δύο δίδυμα αδέλφια από τον πατέρα του, επισημαίνοντας πως ο ένας από τους δύο, ο Χρήστος, του μοιάζει πολύ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share