Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Παριστάνει το σύζυγό μου...» - «Πάγωσαν» Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας με την αποκάλυψη της απάτης

Η στιγμή που το ζευγάρι έπεσε θύμα

18 Νοεμβρίου 2022 11:31
«Παριστάνει το σύζυγό μου...» - «Πάγωσαν» Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας με την αποκάλυψη της απάτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είχαν περάσει πρόσφατα μια δοκιμασία, έχοντας πέσει θύματα απάτης στο διαδίκτυο, όπως έχει συμβεί σε αρκετούς διάσημους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, ανέφερε το καλοκαίρι ότι υπάρχει ένα ψεύτικο προφίλ με φωτογραφία του συζύγου της, και παρότρυνε το κοινό να κάνει report. «Αυτός δεν είναι ο σύζυγός μου. Κάποιος τον παριστάνει. Παρακαλώ κάντε report», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι αρκετά ενεργή στα social media, και ο σύζυγός της επίσης, ωστόσο έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης. Αρκετοί celebs ανά τον κόσμο βιώνουν αντίστοιχα περιστατικά και μάλιστα αρκετές είναι οι φορές που γνωστοποιούν ότι έχουν υποστεί κάτι τέτοιο.

Λέων Πατίτσας Instagram

Η Μαριέττα Χρουσαλά, λοιπόν, και ο Λέοντας Πατίτσας, του οποίου η σχέση με τη μητέρα της συζύγου του έγινε γνωστή, ενημέρωσαν τον κόσμο ώστε να μην ακολουθήσουν το εν λόγω account και να συμβάλλουν στην απενεργοποίησή του.

Ένα ακόμη ανάκτορο για τη Μαριέττα Χρουσαλά: Η ονειρεμένη βίλα που αγόρασε για 17.5 εκατ. δολάρια ο Λέων Πατίτσας

Ο Λέων Πατίτσας συνεχίζει τις επιχειρηματικές του κινήσεις και όχι μόνο εντός κι εκτός Ελλάδας, με τον εφοπλιστή και σύζυγο της Μαριέττας Χρουσαλά να προσθέτει στην περιουσία του μια φοβερή βίλα αξίας 17.5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι.

Ο Πατίτσας, που κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία μετά το θάνατο του πατέρα του, μέσω θυγατρικής του αγόρασε το σπίτι οκτώ υπνοδωματίων στην οδό 225 North Hibiscus Drive στο Μαϊάμι έναντι 11.4 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία. Η City National Bank of Florida παρείχε δάνειο ύψους 11.4 εκατ. δολαρίων στο επενδυτικό fund, του οποίου ηγούνταν ο Μάικλ Σκοτ από το Beverly Hills και ο Πατίτσας ως διαχειριστής. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, με τον Σκοτ να είναι επενδυτής κατά κύριο λόγο σε κινητά σπίτια.

Το χρονικό του πώς κατέληξε το σπίτι στα χέρια του

Πέρυσι, το σπίτι άλλαξε χέρια δύο φορές μέσα σε τρεις μήνες. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CrossCountry Mortgage, Ρόναλντ Λέονχαρντ, πλήρωσε 11.8 εκατομμύρια δολάρια για το ακίνητο τον Φεβρουάριο του 2021. Τον Απρίλιο, την πούλησε για 13 εκατομμύρια δολάρια σε μια εταιρεία με επικεφαλής τον Γιανγκ Κιμ, ο οποίος στη συνέχεια την πούλησε στον Πατίτσα.

Σύμφωνα με το Realtor.com, το ακίνητο διαθέτει πέντε μπάνια και εκτείνεται σε 7.050 τετραγωνικά μέτρα. Κατασκευάστηκε το 1934 σε έκταση 0.6 στρεμμάτων και διαθέτει στέγη από βαρελότο και εξωτερικούς τοίχους σε σομόν χρώμα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες της Redfin.

Το σπίτι, μάλιστα, ήταν προγραμματισμένο να κατεδαφιστεί πριν ο Λέονχαρντ κάνει την απροσδόκητη προσφορά του πέρυσι. Η αγορά του Πατίτσα σηματοδοτεί την τελευταία σε μια σειρά από πωλήσεις παραθαλάσσιων ακινήτων στο Miami Beach, με το νησί Hibiscus να επωφελείται εξίσου από τη δραστηριότητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share