Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δεν με ενδιαφέρει...»: Άγριο ξέσπασμα Πάνου Μιχαλόπουλου - Τι συνέβη

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τη δημοσιότητα

18 Νοεμβρίου 2022 11:26
«Δεν με ενδιαφέρει...»: Άγριο ξέσπασμα Πάνου Μιχαλόπουλου - Τι συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τελευταία δουλειά του Πάνου Μιχαλόπουλου στην υποκριτική χρονολογείται το 2009 με τη σειρά «Σ’ αγαπάω, πάρκαρε», που προβλήθηκε σε διαδικτυακό κανάλι.

Έκτοτε, ο γεννηθείς το 1949 στην Καλαμάτα, Πάνος Μιχαλόπουλος αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα πατρογονικά κτήματά του στη Μεσσηνία, δηλώνοντας ως ιδιότητα «αγρότης». Με την ευκαιρία, δείτε πόσα λεφτά έπαιρνε.

Το 2014 ήταν ένα βήμα από την επανεμφάνιση του στην τηλεόραση, υποψήφιος για ένα βασικό ρόλο στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος», αλλά το deal χάλασε, καθώς δεν τα βρήκε με τους ιθύνοντες της παραγωγής. Στα τέλη της δεκαετίας του 2000 συζητούσε με τον Αντ1 για να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars», ωστόσο χολώθηκε από την απόλυση του γιου του, Σωτήρη, ο οποίος εργαζόταν επί 12 χρόνια ως τεχνικός στο κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο ο Μιχαλόπουλος ο πρεσβύτερος θεωρούσε δεύτερο «σπίτι» του.

Πάνος μιχαλόπουλος ζιβάγκο

«Δεν με ενδιαφέρει ούτε να ξαναβγώ στο γυαλί, ούτε στο θέατρο. Οι προτάσεις που μου κάνουν με αφήνουν αδιάφορο. Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Χαίρομαι όταν περπατάω στο δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου», δήλωνε προ καιρού στην εφημερίδα «freddo», προσθέτοντας ότι λόγω των πολλών ασχολιών με τα κτήματα που κληρονόμησε από τον πατέρα του, δεν υπάρχουν κενές ώρες για κάτι άλλο.

Άλλωστε η κοσμική ζωή είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει πλέον. «Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share