Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίκυ Καγιά: « Γρηγόρη, μαστίγιο έφαγα...» - Τι αποκαλύπτει το επιτυχημένο μοντέλο για την ζωη της

Μίλησε ανοιχτά το αγαπημένο μοντέλο

18 Νοεμβρίου 2022 11:25
Βίκυ Καγιά: « Γρηγόρη, μαστίγιο έφαγα...» - Τι αποκαλύπτει το επιτυχημένο μοντέλο για την ζωη της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά συνάντησε τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά από πολλά χρόνια, σε μια συνέντευξη για την πορεία της στο modeling, την τηλεοπτική της καριέρα αλλά και τη ζωή της ως σύζυγο – μητέρα.

Δείτε επίσης την συγκινητική εμφάνιση της Βίκης Καγιά στην πασαρέλα με την μητέρα της

Καλεσμένη στο The 2night show η Βίκυ Καγιά έκανε flashback στην καριέρα της, απαντώντας και για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει και πως διαχειρίζεται τα προβλήματα στην ζωή της.

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Βίκη Καγιά:

«Έχω αποφασίσει ότι ο μόνος τρόπος για να μην δηλητηριάζω το μυαλό μου είναι να μην συνδέω τον εαυτό μου με κανέναν άλλο και δεύτερον τα περνάω όλα πιο επιδερμικά. Γιατί η πολλή ανάλυση φέρνει παράλυση», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, είχα την τύχη να έχω μάνατζερ τη Μαίρη Δρακοπούλου, με δυσκόλεψε πολύ, με “μαστίγωνε” για τα λάθη μου λάθη, αλλά την ευχαριστώ για όσα έμαθε».

«Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ανάμεικτα συναισθήματα για εμένα. Με χτυπάνε στο γεγονός ότι είμαι αυστηρή»,

πρόσθεσε αναφορικά με την άποψη που εκτιμά εκείνη ότι έχει το κοινό για εκείνη.

Η Γρηγόρης Αρναούτογλου ακούγοντας για την πορεία της ανέφερε:

«Ίσως η σημερινή μας κουβέντα, χωρίς να θέλω να αφήσω κάποιο υπονοούμενο, δικαιολογήσει σε πολλούς ανθρώπους, πολλά πράγματα που δεν δικαιολογούνται σε σένα. Αυτή την σκληρότητα, που εσύ την είπες πριν αυστηρότητα, άλλοι την θεωρούν σκληρότητα και λένε γιατί το κάνει αυτή τώρα αυτό; Τι μας το παίζει τώρα η Βίκυ; Αλλά αν τα βάλει κάτω κανείς και δε τι έκανες, πόση ταλαιπωρία έχεις φάει και πόση μοναξιά…»

είπε ο παρουσιαστής.

Και η Βίκυ Καγιά απάντησε για τα πρώτα χρόνια στο modeling:

«Γρηγόρη, μαστίγιο (έφαγα), ξέρεις στις αρχές της καριέρας μου μόνο έκλαιγα. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσαν πίσω, ήμουν και πολύ περήφανη»,

είπε καλεσμένη στο The 2night show.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share