Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Μαριαγάπη Ξυπολιά χωρισμός: «Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε άλλο.» - Τι λέει για την πρώην σχέση της με τον Αιμιλιάνο

Αποκαλυπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό της

18 Νοεμβρίου 2022 10:55
Μαριαγάπη Ξυπολιά χωρισμός: «Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε άλλο.» - Τι λέει για την πρώην σχέση της με τον Αιμιλιάνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα από τους τομείς της ζωής ένας από αυτούς να είναι ο χωρισμός της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο ριάλιτι μοντέλων.

Δείτε επίσης την τελευταία πασαρέλα της Βίκης Καγιά με την μαμά της

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Έχουν συμβεί πάρα πολλά. Η απόσταση έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Η σχέση μας ήταν δύσκολη, γιατί είχαμε πάντα την απόσταση. Δεν ήθελα να χωρίσουμε, αλλά εγώ δούλευα 6 μήνες στην Κίνα και εκείνος στην Ιταλία. Τότε είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι. Το δουλέψαμε και είδαμε ότι δεν μπορέσαμε να το κάνουμε άλλο. Όσες φορές προσπαθείς να σώσεις κάτι, τόσο χειρότερο γίνεται, όταν δεν υπάρχει προσπάθεια και από τα δύο άτομα» είπε αρχικά το μοντέλο.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν στον χωρισμό η Μαριαγάπη Ξυπολιά τόνισε: «Θέλουμε τελείως διαφορετικά πράγματα και από τη δουλειά μας και από τα προσωπικά μας. Έχει παίξει και το timing ρόλο και η πίεση που είχαμε φάει όταν βγήκαμε από το GNTM. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια και όταν έχεις κάποιον στη ζωή σου τόσο καιρό δεν μπορείς να τον διαγράψεις έτσι απλά. Δεν βρίσκω νόημα να διαγραφούν κάποιες φωτογραφίες, είναι κομμάτι της ζωής μου δεν μπορώ να φέρομαι σαν να μην υπήρχε».

Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη σε κοινή τους εμφάνιση

Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο στην παραλία μαζί

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share