Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Όταν έμαθα για τη δεύτερη περίπτωση...»: Κόλαφος η Χρύσα Ρώπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Δείτε τι δήλωσε η ηθοποιός

18 Νοεμβρίου 2022 10:02
«Όταν έμαθα για τη δεύτερη περίπτωση...»: Κόλαφος η Χρύσα Ρώπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» είχε βρεθεί η Χρύσα Ρώπα, όπου μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τις υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τον χώρο του θεάτρου τον τελευταίο χρόνο, μιλώντας ιδιαίτερα για τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο έχει συνεργαστεί. Παράλληλα, δείτε τι είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης στη Φαίη Σκορδά, αφήνοντας την άφωνη.

«Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν ξέρω αν υπάρχουν και λόγια. Ξέρεις τι; Κρίμα...», είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Κρίμα μωρέ. Δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είχαμε και κοινούς φίλους, κοινές παρέες».

Η Χρύσα Ρώπα, μάλιστα, ανέφερε πως ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τις κοπέλες-θύματα του ηθοποιού. «Όταν έμαθα για τη δεύτερη περίπτωση ήμουν στο Παρίσι. Αναζήτησα τις κοπέλες να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Ήμουν σε μια δουλειά που αφορούσε τις καταγγελίες κι αν το ήξερα δε θα ήμουν. Ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να πω πως δεν είχα ιδέα για ό,τι συνέβαινε. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που όσοι δεν είμαστε βολευόμαστε μια χαρά. Δεν έχουμε πρόβλημα... Όχι έχουμε πρόβλημα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

H Ρένια Λουιζίδου «δίκασε» τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν άντεχα τα νεύρα του...»

«Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, Είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό.

Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος με φοβερό ταλέντο και εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος…. Προσωπικά δεν άντεχα τα νεύρα του. Δεν μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις… Από κάποιο σημείο και μετά είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δεν το δέχομαι», είχε δηλώσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share