Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μου φάνηκε κουκουρούκου...»: Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Τι είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν;

18 Νοεμβρίου 2022 09:44
«Μου φάνηκε κουκουρούκου...»: Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη, αλλά και ο χωρισμός τους απασχόλησαν πολύ τα Μέσα, ενώ ακόμη υπάρχει ενδιαφέρον για τη συνέχεια που έχουν επιλέξει στη ζωή τους

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τον χωρισμό τους να πέφτει ως «βόμβα»!

Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις παρά το διαζύγιό τους, καθώς στη μέση υπάρχει η κορούλα τους η Εύα την οποία έχουν προτεραιότητα.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Βάσω Λασκαράκη

Το παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία τους

Πριν αρκετά χρόνια η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο «Πρωινό».

«Γνωριστήκαμε στην "Πολυκατοικία", αλλά δεν έγινε αμέσως. Ο Γιάννης γενικά είναι πολύ συμπαθής και κάναμε παρέα στα γυρίσματα, ήταν πολύ καλός συνεργάτης. Η σχέση ήρθε σχεδόν ένα χρόνο μετά, περίπου στο τέλος της πρώτης σεζόν. Βλέπεις έναν άνθρωπο συνέχεια και συνέχεια και κάποια στιγμή διαπιστώνεις ότι αυτόν τον άνθρωπο τον σκέφτεσαι και μετά, ότι περνάς καλά, ότι λες και μια κουβέντα παραπάνω... Κάποια στιγμή "παραγνωρίζεσαι" με τον άλλον. Έγινε πολύ φυσικά και χωρίς πολλές συζητήσεις, απλώς έγινε!», είχε εξομολογηθεί.

Τέλος, είχε εξηγήσει και πώς της είχε φανεί στην αρχή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Μου φάνηκε πολύ "κουκουρούκου" αλλά μου άρεσε! Είναι, όμως, και σοβαρός μην τον βλέπεις έτσι... Εδώ ξαφνικά μπήκαμε σε ένα αμάξι και πήγαμε ταξίδι σε όλη την Ευρώπη, για 25 μέρες, έτσι απλά. Αυτές ήταν οι πρώτες μας διακοπές. Ε, δεν ήταν λίγο "επικίνδυνο"; Περάσαμε, βέβαια, πάρα πολύ ωραία»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share