Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον μικρό Ορέστη από το «Νταντά για όλες τις δουλειές»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Άλλος άνθρωπος!

17 Νοεμβρίου 2022 14:29
Θυμάστε τον μικρό Ορέστη από το «Νταντά για όλες τις δουλειές»; Δείτε πως είναι σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο επιτυχημένο σίριαλ «Νταντά για όλες τις δουλειές» όπου συμμετείχε κατά την παιδική του ηλικία αλλά και τη μετέπειτα πορεία του μίλησε ο Παναγιώτης Σαπουνάκης.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο τηλεοπτικός Ορέστης από την αγαπημένη σειρά εξήγησε μεταξύ άλλων τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μην επιλέξει να ασχοληθεί με την υποκριτική μεγαλώνοντας.

«Μου είπε η μητέρα μου “θες να κάνεις φωτογράφιση για παιδικά ρούχα σε περιοδικό;” και είπα “γιατί όχι;”. Πήγαμε στο γραφείο, με έβγαλαν φωτογραφίες και τελικά αντί για περιοδικά και ρούχα προέκυψε σήριαλ, το οποίο για μένα ήταν παιχνίδι. Μου άρεσε να συναναστρέφομαι με τον κόσμο επειδή είμαι και κοινωνικός. Μετά από το “Νταντά για όλες τις δουλειές” μου προέκυψαν αρκετές δουλειές.

Όταν τελείωσα το λύκειο μπήκα σε μία δραματική σχολή, αλλά από εκεί και πέρα “έσβησε” το άστρο μου στην υποκριτική. Ήταν και επιλογή μου να μην ασχοληθώ με την υποκριτική. Όσο μεγαλώνεις το βλέπεις πιο σοβαρά και όσο πιο σοβαρά το βλέπεις, τόσο δυσκολεύει», είπε και πρόσθεσε:

«Τελευταία φορά που με αναγνώρισαν στον δρόμο ήμουν 15 χρονών. Όλοι όταν με βλέπουν μου λένε “κάπου σε ξέρω”. Γυρνώντας από το χωριό με σταμάτησαν στα διόδια και μου είπε ο αστυνομικός “ρε φίλε, έχεις παίξει στην τηλεόραση;”. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share