Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη "βόμβα" για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη - "Εάν ήξερα ότι θα έχω φάει..." (video)

"Η Κατερίνα Καραβάτου θα πρέπει να επανέλθει με..."

17 Νοεμβρίου 2022 13:22
Αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην εκπομπή #Breakfast@star και στη Μαίρη Αργυριάδου σχολιάζοντας τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης αλλά και την δήλωση που έκανε πρόσφατα για τη Φαίη Σκορδά.

«Οι καλύτερες συνεργασίες που είχα ήταν με τη Χριστίνα Λαμπίρη και τους Καραβάτου – Κατσούλη. Η Κατερίνα Καραβάτου θα πρέπει να επανέλθει με ένα πρότζεκτ και όχι με μια σχολιαστική εκπομπή. Πρότζεκτ έχουν κάνει άλλες κι άλλες που δεν έχουν την ποιότητα της Κατερίνας», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τις συνεργασίες του. Με την ευκαιρία, δείτε το άγνωστο δράμα για τα παιδιά της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αληθινή, αυτό που σκέφτεται δεν το φιλτράρει. Οι τεχνικοί λένε ιστορίες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πιστεύω πάντα τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες», σχολίασε ο δημοσιογράφος ο οποίος φέτος βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Αποκάλυψη 'βόμβα' για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη - 'Εάν ήξερα ότι θα έχω φάει...' (video)

«Κόκαλο» η Κατερίνα Καραβάτου: «Με τη Ζέτα Δούκα έχουμε μία σχέση πάθους» αποκάλυψε ο Κρατερός Κατσούλης

Πολύ πριν το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης είχε αποκαλύψει δημόσια τη σχέση του με τη Ζέτα Δούκα. Με την ευκαιρία, δείτε με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή είχε σχέση η ηθοποιός πριν παντρευτεί.

Πριν χρόνια η γνωστή ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και ο Κρατερός Κατσούλης δε δίστασε να δείξει την αδυναμία του στην ηθοποιό κάνοντας μία τολμηρή δήλωση: «Με τη Ζέτα έχουμε μία σχέση πάθους». Οι συμπαρουσιαστές του τότε προσπάθησαν να καταλάβουν τι εννοεί ο Κρατερός Κατσούλης λέγοντας: «Μήπως εννοείς ότι έχετε μία σχέση μίσους και πάθους», με τον Κρατερό να απαντάει: «Όχι, η σχέση μας είναι καθαρά σχέση πάθους».

 Ζέτα Δούκα Κρατερός Κατσούλης

Όπως ήταν αναμενόμενο η σύζυγος του Κρατερού Κατούλη, Κατερίνα Καραβάτου, αντέδρασε και είπε: «Παιδιά να σηκωθώ να φύγω;», με τον Κρατερό Κατσούλη να απαντάει: «Όχι αγάπη μου κάτσε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share