Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Αιφνίδια εξομολόγηση Σίας Κοσιώνη για τον γιο της: «Αναγκαστικά το παιδί μου είναι ένα...»

Τι αποκάλυψε;

17 Νοεμβρίου 2022 12:32
Αιφνίδια εξομολόγηση Σίας Κοσιώνη για τον γιο της: «Αναγκαστικά το παιδί μου είναι ένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό η Σία Κοσιώνη και όπως ήταν φυσικό μίλησε για τον μονάκριβο γιο της, Δήμο.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματός της, για τον γιο της Δήμο, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της Πάτρας και τον θάνατο των τριών κοριτσιών, αποκαλύπτοντας πως αλλάζει κανάλι για τον γιο της κάθε φορά που παίζει κάτι τρομακτικό στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη: «Για μένα ο Κώστας Μπακογιάννης είναι...» (Video)

«Χτίζεις ένα μηχανισμό άμυνας που κρατάει ό,τι πρέπει να κρατήσει ή ότι δεν μπορεί να αποβάλλει γιατί συμβαίνουν και πράγματα τα οποία μπορεί να σηκώσει η πέτσα σου. Δεν μπορείς να τα μεταβολίσεις, βλέπε πόλεμος, βλέπε την ιστορία με την Πάτρα και πολλά άλλα. Θα γυρίσεις στο σπίτι σου θα το συζητήσεις, θα πας έξω θα το συζητήσεις, οπότε δεν μπορείς να ξεφύγεις. Κατά τα άλλα, υπάρχει ένα μηχανισμός που δημιουργεί μία άμυνα», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

«Αναγκαστικά το παιδί μου είναι ένα πάρα πολύ ενημερωμένο παιδί, γιατί ζω σε έναν συγκεκριμένο κόσμο και εκεί ζει και το παιδί. Παρακολουθεί ειδήσεις, αλλά δεν σας κρύβω πως τον τελευταίο καιρό αλλάζω το κανάλι όταν είναι μπροστά το παιδί. Όταν ας πούμε παίζει η υπόθεση με τα τρία παιδιά στην Πάτρα, όταν ξέρω ότι θα ακολουθήσει ένα ρεπορτάζ με σκοτωμούς δεν θέλω να το ακούσει. Ξέρει όμως ότι γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, ξέρει ότι ο πόλεμος είναι ένα κακό πράγμα.

Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να εισάγονται από νωρίς στην αλήθεια, σε μία ισορροπία με το παραμύθι, όμως να μην ονειροβατούνε και τα παιδιά. Μπαίνουμε σε έναν απρόβλεπτο και πολύπλοκο κόσμο, οπότε μικροί και μεγάλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πολύ προσγειωμένοι και πολύ υποψιασμένοι», κατέληξε η Σία Κοσιώνη.

Δείτε όσα ανέφερε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share