Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέσπασμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί για Άγγελο Μπράτι:« ο Άγγελος που ξέρω εγώ και που ντύνει τη μαμά του και τις φίλες της από το χωριό...»

Δείτε όλα τα σχόλια από την συνέντευξή της...

17 Νοεμβρίου 2022 12:00
Ξέσπασμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί για Άγγελο Μπράτι:« ο Άγγελος που ξέρω εγώ και που ντύνει τη μαμά του και τις φίλες της από το χωριό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο “Happy Day” βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και εξέφρασε την άποψή της για τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη, ενώ παράλληλα μίλησε για τη Βίκυ Καγιά, αλλά και για το ενδεχόμενο να αναλάβει ένα διαφορετικό κόνσεποτ εκπομπής μακριά από το “GNTM”.

Δείτε την δήλωση της Ζενεβιέβ για τα μαλλιά της

Να θυμίσουμε ότι ο κριτής του “GNTM” και σχεδιαστής μόδας είχε αναφέρει: «Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από τα καλάθια».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί πήρε θέση και ανέφερε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Άγγελος που ξέρω εγώ και που ντύνει τη μαμά του και τις φίλες της από το χωριό, δεν ήταν η δήλωσή του. Ο Άγγελος ήταν άυπνος δύο εβδομάδες γιατί σχεδίαζε τα outfits του τελικού. Καταλαβαίνω ότι ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε εκείνη τη στιγμή. Οπότε, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο από μια άστοχη δήλωση… Δεν είμαστε απολογητικοί άνθρωποι. Να κάθεσαι να απολογείσαι συνέχεια;».

Ο Μπράτης με την Ζενεβιέβ σε εμφάνισή τους κοινή

Ακόμα, η κριτής του show του star ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει αν θα συνεχιστεί το “GNTM” τη νέα χρονιά και διευκρίνισε πως κάθε νέα σεζόν «δεν πρέπει να συγκρίνεται με τις προηγούμενες», απαντώντας έτσι στα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε το reality φέτος.

Ο Άγγελος Μπράτης σε δημόσια έξοδο του

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά και δήλωσε: «Δύο χρόνια με το “GNTM” και τον covid έχω κλειστεί πολύ. Οι ζωές έγιναν πιο δύσκολες. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ο ελεύθερος χρόνος που που μένει θέλω να είναι για τον άντρα μου και τα παιδιά μου». Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει μια διαφορετική εκπομπή, τονίζοντας ότι της αρέσει η τηλεόραση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share