Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όυτε ένας όυτε δύο αλλά έξι...ήταν οι σχέσεις της Κατερίνας Καινούργιου που είδαν το φως της δημοσιότητας

Πάμε να τις γνωρίσουμε αναλυτικά

17 Νοεμβρίου 2022 11:01
Όυτε ένας όυτε δύο αλλά έξι...ήταν οι σχέσεις της Κατερίνας Καινούργιου που είδαν το φως της δημοσιότητας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που δεν διστάζουν να μοιραστούν μερικές τρυφερές προσωπικές στιγμές, είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια πάντα φροντίζει να μοιράζεται προσωπικές της σκέψεις με τους τηλεθεατές της εκπομπής της ανά καιρούς ενώ δεν συνηθίζει να κρύβει ούτε την χαρά της αλλά ούτε κα την λύπη της.

Μην χάσετε επίσης την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιο προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια έχει αφήσει υπονοούμενα στον τηλεοπτικό αέρα πως δεν είναι πια μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ενώ την είχαμε δει και ιδιαίτερα «πεσμένη» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου και αποκάλυψε πως δεν γιορτάζει.

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκαρίδης

Επιπλέον πρόσφατα κατά τη διάρκεια της εκπομπή της, ενώ είχε καλεσμένη την Ανθή Σαλαγκούδη δήλωσε για την επιθυμία της να προβεί στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων:

«Σκεφτόμουν να πάω αυτό το μήνα αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη γιατί έχω περάσει και πολύ δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου και δεν θέλω να φαίνομαι και στην εκπομπή πεσμένη αλλά ούτε θέλω να έχω και μια πρησμένη κοιλιά γιατί κάνω μια καθημερινή εκπομπή. Κι εγώ συνέχεια κάνω ραντεβού και παίρνω γνώμες. Το δύσκολο είναι όταν δεν είσαι σε σχέση».

Όλα δείχνουν λοιπόν πως η παρουσιάστρια είναι μόνη της πλέον χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Φίλιππο Τσαγκαρίδη.

Ερωτικά ειδύλια κατά περιόδους στην ζωή της Κατερίνας Καινούργιου

Αναφορικά τώρα με το παρελθόν της παρουσιάστριας και συγκεκριμένα το 2009, όταν η Κατερίνα έκανε τα πρώτα της βήματα στο πρωινό πρόγραμμα του Mega Channel, ήταν ζευγάρι με τον Ευγένιο Κατραβά. Πρόκειται για τον τότε executive producer του καναλιού, με τους δυο τους να διατηρούν σχέση για αρκετά χρόνια την οποία και προστάτευαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κατερίνα Καινούργιου - Ευγένιος Κατραβάς

Το 2012, σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια είχε σχέση με τον αντιπρόεδρο της Iolcos Hellenic Maritime, Θέμη Πετράκη, η οποία όμως φαίνεται πως δεν κράτησε πολύ, ενώ δεν υπάρχουν και κοινές φωτογραφίες τους.

Κατερίνα Καινούργιου - Θέμης Πετράκης

Έπειτα η σχέση που ακολούθησε και έγινε γνωστή λόγω και των εμφανίσεων τους ήταν με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, η οποία όμως δεν άντεξε πολύ στο χρόνο.

Κατερίνα Καινούργιου - Γιώργος Σαμμαράς

Εν συνεχεία, η παρουσιάστρια γνώρισε την μεγαλύτερη και πιο επίσημη μέχρι σήμερα σχέση της, τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2013, ενώ αφορμή να γνωριστούν και να έρθουν κοντά ήταν η αδερφή του Βασίλη και κολλητή φίλη της Κατερίνας, Αφροδίτη.

Αν και το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει και να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, το 2015 χώρισαν.

Κατερίνα Καινούργιου - Βασίλης Σταθακόπουλος

Μετά από αρκετό καιρό, η Κατερίνα Καινούργιου γνώρισε τον γοητευτικό 26χρονο επιχειρηματία, Νάσο Αναστασόπουλο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πέρυσι και πέρασαν μαζί μερικούς μόλις μήνες, με την παρουσιάστρια τότε να πραγματοποιεί συνεχώς ταξίδια για να τον βλέπει, καθώς λόγω της εργασίας του είχε έδρα κυρίως το Λονδίνο και το Λουξεμβούργο. Η σχέση τους έλαβε τέλος τον Ιανουάριο του 2019, με τους δυο τους να διαγράφουν κοινές τους φωτογραφίες.

Κατερίνα Καινούργιου - Νάσος Αναστασόπουλος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share