Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έστησε στον τοίχο» τη Φαίη Σκορδά - «Είναι η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς...»

Ανελέητα «καρφιά» σε πλήθος παρουσιαστών από την Ντέπυ Γκολεμά

17 Νοεμβρίου 2022 09:51
«Έστησε στον τοίχο» τη Φαίη Σκορδά - «Είναι η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στα φετινά τηλεοπτικά προγράμματα.

«Φέτος είναι μια γεμάτη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά, η ψυχαγωγία κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς είναι το “Πρωινό μας” και η μετακίνηση της Φαίης από τον ΑΝΤ1 ήταν μεγάλο λάθος. Η Μαρία Κορίνθιου τα πάει καλυτέρα από την Δούκισσα Νομικού».

«Θα προτιμούσα η ψυχαγωγία να μένει στην ψυχαγωγία και η ενημέρωση στην ενημέρωση. Διαβάζω κι εγώ ότι μάλλον, ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει εκπομπή στον Alpha. Εκπομπές σαν του Νίκου Μουτσινά νομίζω έχουν ημερομηνία λήξης, ο Νίκος είναι αξιόλογο παιδί και έχει θέση στην τηλεόραση».

«Ποια είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Ίσως δεν την ξέρω, γιατί ήμουν πολύ εναντίον του love island, άγγιζε τα όρια του χυδαίου. Έχω δηλώσει πως η Βίκυ Καγιά δεν μου αρέσει και το έχω πει σε όλους τους τόνους. Τους “Ράδιο Αρβύλα” δεν τους παρακολουθώ και δεν τους συμπαθώ κιόλας, με ενοχλούν τα πάντα».

«Το “Σπίτι με το MEGA” βλέπω, μου αρέσει η επιστροφή της Ρούλας. Η Ρούλα κορόμηλα είναι ένα φαινόμενο της ελληνικής τηλεόρασης, δεν είναι τυχαία περίπτωση, έχει αστέρι».

Σπόντα όλο νόημα από τη Φαίη Σκορδά: «Είναι ωραίο να έχεις τον άνθρωπό σου, με φοβίζει...»

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια μίλησε για τη συντροφικότητα, ενώ έδειξε να συγκινείται με την εξομολόγηση της τραγουδίστριας. Την ίδια ώρα η ίδια αποκάλυψε ποιο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε.

Η Κατερίνα Στανίση αναφέρθηκε στη μοναξιά την οποία βιώνει και σχολίασε πως είναι ευτυχισμένη με τη ζωή της, αφού η πίστη της, είναι που την «κρατά ζωντανή».

Με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά εξέφρασε τον φόβο της, για να μην μείνει και εκείνη μόνη, τονίζοντας πως είναι ωραίο να έχεις έναν άνθρωπο να συμπορεύεσαι.

«Εμένα με φοβίζει η μοναξιά. Παρότι η ίδια πάει αγκαλιά με την μοναξιά και παίρνει δύναμη από την πίστη της. Εκείνη μπορεί να είναι καλά εγώ όμως… με αγάπη το λέω… όταν το βλέπω ή επειδή φοβάμαι για μένα, δεν ξέρω. Είναι ωραίο να έχεις τον άνθρωπό σου» εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share