Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα είπε όλα η Μαρί Κωνσταντάτου: «Δεν έχει νόημα να αναρωτιέμαι για το παρελθόν»

«Ειλικρινά, είμαι άνθρωπος που ζει το τώρα, στο σήμερα»

16 Νοεμβρίου 2022 20:23
Τα είπε όλα η Μαρί Κωνσταντάτου: «Δεν έχει νόημα να αναρωτιέμαι για το παρελθόν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τα όσα έχει να θυμάται από τη “χρυσή εποχή” της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόραση την οποία είχε την ευκαιρία να ζήσει αλλά και για το αν θα άλλαζε κάτι γυρνώντας το χρόνο πίσω μίλησε η Μαρί Κωνσταντάτου στο περιοδικό Hello! και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Για να προχωρήσεις σε μια υιοθεσία...» - Η αποκάλυψη της Μαρί Κωνσταντάτου

Πώς νιώθετε που ζήσατε τη χρυσή εποχή της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης;

Δεν σκεφτόμουν τότε ότι ήταν χρυσή εποχή. Δεν το γνωρίζαμε άλλωστε. Τώρα ξέρουμε και κάνουμε τη σύγκριση. Εγώ έκανα μια δουλειά που αγαπούσα με συνέπεια και σεβασμό. Το ίδιο κάνω και τώρα.

Πόσα απ’ όλα αυτά που ζούσατε ούσα δίπλα σε έναν μυθικό επιχειρηματία αντικατοπτρίζονται στο σήμερα;

Κάθε εποχή είναι διαφορετική. Σημασία έχουν οι γνώσεις, οι εμπειρίες που αποκτά κάποιος και πώς τις αξιοποιεί μεγαλώνοντας. Προσπαθώ πάντα να παίρνω τα καλύτερα στοιχεία των ανθρώπων και να τα ενσωματώνω στην καθημερινότητά μου.

Τα είπε όλα η Μαρί Κωνσταντάτου: «Δεν έχει νόημα να αναρωτιέμαι για το παρελθόν»

Όταν σκέφτεστε το παρελθόν, ποια συναισθήματα σας πλημμυρίζουν;

Δύσκολα θα ανατρέξω στο παρελθόν. Ειλικρινά, είμαι άνθρωπος που ζει το τώρα, στο σήμερα. Αυτό ισχύει και για το μέλλον. Δεν το φαντάζομαι κάπως.

Αν γυρίζατε το χρόνο πίσω, θα αλλάζατε κάτι;

Δεν έχει νόημα να αναρωτιέμαι για το παρελθόν. Προτιμώ να σκέφτομαι πώς θα βελτιώσω το παρόν.

«Ήξερα ότι μετά το θάνατο του Μίνωα Κυριακού...» - Η αποκάλυψη της Μαρί Κωνσταντάτου 5 χρόνια μετά

Η Μαρί Κωνσταντάτου είχε εξομολογητική διάθεση απέναντι στον Κώστα Τσουρό, μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», μιλώντας εκ βαθέων στο γνωστό δημοσιογράφο.

Η ηθοποιός και συγγραφέας, που έχει νέο σύντροφο στη ζωή της, αναφέρθηκε αρχικά στη συγγραφή του πετυχημένου παιδικού της παραμυθιού «Μάικ ο Φασολάκης» που μεγάλωσε σχεδόν 2 γενιές παιδιών και το παιδικό μιούζικαλ θα ανέβει στο θέατρο ΗΒΗ με τίτλο «Το Πάρτι».

«Είμαι η μαμά του “Μάικ Φασολάκη”, έδωσα στον ήρωα τα γαλανά ματάκια του μπαμπά μου και το χαμόγελό του, ο μπαμπάς μου είναι ο Φασολάκης» αναφέρει η ίδια και στη συνέχεια μιλά για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή του πατέρα της.

«Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και “έφυγε” ξαφνικά, δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε» αποκαλύπτει.

Συνεχίζει λέγοντας πως μέσα στο τροχαίο ήταν και η μητέρα της. «Ήταν δύσκολες στιγμές να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει» προσθέτει.

Κατόπιν μίλησε για τις δουλειές της στην τηλεόραση και όχι μόνο.

Όπως αποκαλύπτει έκανε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές δουλείες από πολύ μικρή. Αναφορικά με την εκπομπή «Με Αγάπη» που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 για 11 χρόνια, η ίδια λέει πως ήταν όνειρο ζωής και πως έλαβε βραβείο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τα λόγια για το σύζυγό της

«Ο σύζυγός μου όταν άκουσε ότι θέλω να κάνω την εκπομπή, με στήριξε και είπε “προχώρα”» δηλώνει.

Αναφορικά με την περίοδο μετά τον θάνατο του συζύγου της, Μίνωα Κυριακού, δηλώνει χαρακτηριστικά πως είναι καλά, «τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, έχω τιμήσει τους ανθρώπους που ήμουν μαζί, με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου για 17 χρόνια».

«Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα» λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύντροφό της Γιάννη και δηλώνει πως μαζί του θέλει να γεράσει, να τον χαρεί και μαζί με αυτόν και τα αδέσποτά τους και τη φύση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share