Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδόπουλος: «Χαίρομαι πάρα πολύ για την Ελένη, συγκινούμαι κιόλας, γιατί το ήθελε πάρα πολύ»

«Την πήρα τηλέφωνο, της έδωσα τις ευχές μου...»

16 Νοεμβρίου 2022 19:52
Συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδόπουλος: «Χαίρομαι πάρα πολύ για την Ελένη, συγκινούμαι κιόλας, γιατί το ήθελε πάρα πολύ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος για πρώτη φορά και δεν ήταν λίγοι οι στενοί φίλοι και συνεργάτες της που το γνώριζαν πριν το ανακοινώσει η ίδια.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η Ευάννα Ζουμπούρογλου συνάντησε τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον ρώτησε, εάν ο ίδιος γνώριζε από πριν για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

«Χαίρομαι πάρα πολύ για την Ελένη, συγκινούμαι κιόλας, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Την πήρα τηλέφωνο, της έδωσα τις ευχές μου και της είπα όπου μπορώ να εξυπηρετήσω θα εξυπηρετήσω» δήλωσε για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ αποκάλυψε ότι το είχε καταλάβει από νωρίς, διότι έχει… χάρισμα.

«Το ήξερα γιατί έχω ένα χάρισμα. Και στις δύο εγκυμοσύνες της Γαλάτειας το κατάλαβα από το πρόσωπό της. Έτσι και στην Ελένη. Της είχα στείλει ένα μήνυμα όταν ήταν τριών μηνών και της είπα μωρό μου, να ξεκουράζεσαι. Μου απάντησε με προσευχούλα και καρδούλα».

Τα αποκάλυψε όλα για την Ελένη Φουρέιρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μας είχε εκμυστηρευτεί ότι...»

Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε με μία ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η εκρηκτική pop star περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την είδηση για την πρώτη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε με τους συνεργάτες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, στέλνοντας τις ευχές της.

«Με το καλό το μωράκι τους. Μια τόσο ωραία φωτογραφία, δεν ξέρεις τι να θαυμάσεις. Την κοιλίτσα; Γενικώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη, αλλά ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, μόνο όταν αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά.

Και μας εκμυστηρεύτηκε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός”. Δεν αρνούνταν ότι ήθελαν ένα παιδάκι. Με το καλό Ελένη μου, να έρθει το παιδάκι σας», ήταν οι ευχές της Σταματίνας Τσιμιτσιλή για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία.

Δείτε το βίντεο

Ξεσπά η Ελένη Φουρέιρα: «Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεράι και έφτασα σε σημείο να...»

Στο «Ενώπιος Ενωπίω» είχε βρεθεί καλεσμένη καλεσμένη πριν έναν χρόνο η Ελένη Φουρέιρα, η οποία άνοιξε την καρδιά της στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα και τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία.

«Ήρθα 8 χρονών στην Ελλάδα. Έχω κάνει delete σε άσχημες στιγμές στα παιδικά μου χρόνια, όπως ήταν ο εμφύλιος. Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα, και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε. Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα. Ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει στην Ελλάδα. Η μαμά μου ήταν μόνη της με 4 ανήλικα παιδιά. Η μαμά μου είχε μια καραμπίνα και έβγαινε και βάραγε τα μεσημέρια στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο για να μην κινδυνεύσουμε. Η Ελλάδα είναι όλη μου η ζωή, είναι η πατρίδα μου. Το ψωμί είχε άλλη γεύση! Και τα παιδιά που μου κάνανε bullying δεν ήξεραν γιατί το έκαναν. Στο σχολείο ήμασταν δυο ξένα παιδιά από την Αλβανία. Ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ήμουν δακτυλοδεικτούμενη. Ήταν δύσκολο να καταλάβω τι είναι ο ρατσισμός. Δεν ήξερα γιατί συμβαίνει γιατί. Δεν ήταν αποδεκτοί οι Αλβανοί τότε από την κοινωνία. Όταν είσαι ένα παιδί και δεν είσαι αποδεκτό από την κοινωνία λόγω της καταγωγής σου, νιώθεις αδύναμος και φοβάσαι ότι δε θα σου δοθεί η ευκαιρία. Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη ένιωσα τη δύναμη να το πω. Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από που είμαι για να γίνω αποδεκτή. Δεν με αγαπάνε όλοι, αλλά είμαι καλά με αυτό. Με αγαπάνε όσοι με καταλαβαίνουν. Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, την λατρεύω. Είναι η χώρα που αγαπώ», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share