Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τη βοήθησε να βγει από το πένθος: Η άγνωστη σχέση της Πόπης Τσαπανίδου μετά το θάνατο του συζύγου της

Υπήρξε στήριγμα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή

16 Νοεμβρίου 2022 15:52
Τη βοήθησε να βγει από το πένθος: Η άγνωστη σχέση της Πόπης Τσαπανίδου μετά το θάνατο του συζύγου της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει καταφέρει να είμαι μια από τις πιο ευχάριστες φυσιογνωμίες στην ελληνική τηλεόραση, έχοντας όμως βιώσει τις δικές της δύσκολες στιγμές.

Σε πολύ μικρή ηλικία η Πόπη Τσαπανίδου, που σήμερα βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη σχέση, συναντάει τον έρωτα στο πρόσωπο του Ευτύχη Μανωλαράκη. Ήταν μόλις 19 χρονών όταν γνώρισε τον ηλεκτρολόγο και μέτοχο του καλύτερου -τότε- κλαμπ των Αθηνών, της «Αυτοκίνησης». Ο γάμος δεν άργησε να έρθει και η Πόπη πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον έρωτά της στην Αθήνα.

Η πρώτη εγκυμοσύνη έρχεται σχετικά γρήγορα και η πρώτη της κόρη Εύα έρχεται στη ζωή. Τα πράγματα κυλούν ομαλά και ύστερα από τρία χρόνια μένει ξανά έγκυος σε δίδυμα. Μία εβδομάδα μετά τον υπέρηχο που έκανε η Πόπη Τσαπανίδου γίνεται το αναπάντεχο. Ο Ευτύχης σκοτώνεται από ηλεκτροπηξία…

Δυστυχώς δεν ήταν η μόνη απώλεια που είχε να αντιμετωπίσει στη ζωή της. Πριν από λίγα χρόνια είχε εξομολογηθεί πώς έχασε την αδερφή της. Στην τρυφερή ηλικία των 15 χρονών η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε να κρατάει τη 12χρονη αδερφή της στην αγκαλιά της την ώρα που ξεψυχούσε από εγκεφαλικό ανεύρυσμα…

Αυτό το σοκαριστικό γεγονός ίσως ήταν που την έκαναν πιο δυνατή ώστε με χαμόγελο να μπορεί να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες. Σίγουρα οι γονείς της έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Όπως είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της: «Οι γονείς μου μού έμαθαν ότι αποφασίζεις να είσαι χαρούμενος ακόμα και στα δύσκολα».

Ο άνθρωπος που της στάθηκε στα δύσκολα

Η ίδια, λοιπόν, μετά το θάνατο του συζύγου της, αποφασίζει να αφοσιωθεί στη δουλειά. Κι ενώ η Πόπη Τσαπανίδου έχει απορροφηθεί από τη δουλειά και ταυτόχρονα μεγαλώνει τις 3 κόρες της ένας γοητευτικός φαρμακοποιός θα σταθεί πλάι της.

Εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της από τότε που και οι δύο ήταν παιδιά. Γνωρίζει τα παιδιά της, ζουν σαν κανονική οικογένεια, περνούν της διακοπές τους στη Χαλκιδική. Και το σημαντικότερο όλων; Την αφήνει να δουλεύει. Και η Πόπη δουλεύει πολύ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share