Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Ήταν ψυχοφθόρα και επαχθής...»: Σκάνδαλο για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πάμε πακέτο»

Τι αποκάλυψε;

16 Νοεμβρίου 2022 14:25
«Ήταν ψυχοφθόρα και επαχθής...»: Σκάνδαλο για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πάμε πακέτο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο», αλλά και την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που τη συνάντησαν σε βραδινή εκδήλωση και αρχικά, εξήγησε τον μοναδικό λόγο, για τον οποίο θα επέστρεφε στην τηλεόραση. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο σύζυγός της και με τι ασχολείται.

«Ο μόνος λόγος που θα επέστρεφα είναι γιατί ο κόσμος έχει παράπονο. Αυτή τη στιγμή, το έχω ανάγκη να απέχω. Το έχω επιλέξει πολύ συνειδητά», δήλωσε αρχικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Αναφορικά με το «Πάμε Πακέτο» είπε: «Η εκπομπή που έκανα ήταν ψυχοφθόρα και επαχθής. Δεν είναι ότι διεκπεραίωνα κάτι, έμπαινα μέσα στα θέματα. Ήταν δικό μου δημιούργημα. Δεν με ενδιαφέρει να σκαλίζω πόνο. Θέλω να είμαι χρήσιμη στον κόσμο».

Τέλος, μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. «Εγώ ξεκίνησα την ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στην TV100. Όταν είπα το πρώτο δελτίο ειδήσεων, μου ασκήθηκε ποινική δίωξη, γιατί τότε ήταν παράνομο», είπε κλείνοντας.

Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σ’ αγαπώ»

Θλίψη έχει σκεπάσει το ελληνικό βόλεϊ καθώς ο Βαγγέλης Κουτουλέας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 μόλις ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση αυτή, προκάλεσε θλίψη και στη Βίκυ Χατζηβασιλείου καθώς ο Βαγγέλης Κουτουλέας εκτός από στενός της φίλος ήταν και κουμπάρος της.

Η ίδια θέλοντας να τον αποχαιρετήσει δημοσίευσε ένα άρθρο με την τραγική είδηση στον λογαριασμό της στο facebook και έγραψε:

«Από σήμερα ο κόσμος του βόλεϊ είναι φτωχότερος. Ο κόσμος των καλών και χαμογελαστών ανθρώπων, ολιγαριθμότερος. Είχα την τιμή στη ζωή μου να είμαι αθλήτριά του, φίλη του και κουμπάρα του. Σ’ ευχαριστώ Βαγγέλη μου γιατί μόνο με όμορφες στιγμές έχεις στολίσει τις μνήμες μου. Όμως γιατί τόσο νωρίς, τόσο άδικα, τόσο νέος? Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε θαυμάζω, πόσο σε αγαπώ, πόσο σ’ ευχαριστώ. Μόνο τώρα ψελλίζω μουδιασμένη καλό ταξίδι…»

Παράλληλα, για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο είχε μιλήσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share