Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μπελάδες» για τον Φάνη Μουρατίδη: Η δήλωση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για την πεθερά της

Τι ανέφερε;

16 Νοεμβρίου 2022 14:02
«Μπελάδες» για τον Φάνη Μουρατίδη: Η δήλωση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για την πεθερά της
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη και την όμορφη οικογένειά τους.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις πιο αξέχαστες στιγμές της ως ηθοποιός, όπως και για ένα περιστατικό με τον θεατή που προκάλεσε τον εκνευρισμό της. Με την ευκαιρία, δείτε πώς έπεσε το ζευγάρι θύμα απάτης.

«Έκανα μια γυναίκα με τετραπληγία. Ήμουν καθηλωμένη σε ένα καρότσι και από τη μέση και κάτω ακίνητη. Πολύ δύσκολο. Στην πρώτη σειρά καθόταν ένας κύριος με ένα τεράστιο κομπολόι, έπαιζε όλη την ώρα το κομπολόι σε ένα μικρό θέατρο. Ο ήχος ήταν εκκωφαντικός, ακουγόταν μόνο αυτό. Δεν σταμάτησα να του κάνω παρατήρηση γιατί ήταν δύσκολο για μένα να σταματήσω τον ρόλο. Έκανα τεράστια υπομονή και αναρωτήθηκα γιατί ήρθε αυτός ο άνθρωπος στο θέατρο» ανέφερε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Φάνης Μουρατίδης Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Η αναφορά στους γιους της

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε για τους γιους της: «Δεν θέλουν αυτοί να μιλάω για αυτούς, είναι μεγάλα παιδιά πλέον είναι στην εφηβεία. Δυσκολέψαν τα πράγματα με τον κορονοϊό, δεν ήταν απλό, να είσαι έγκλειστος στο σπίτι με παιδιά κοντά στην εφηβεία. Τους πήγε λίγο πίσω, ήταν ένα πλήγμα για όλα τα παιδιά αυτό».

Σε ερώτηση για το μέλλον των παιδιών, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απάντησε: «Δεν έχουν σκεφτεί ακόμα τι θα κάνουν μελλοντικά, εγώ κάπου εκεί στα 12 είχα σκεφτεί να γίνω ηθοποιός. Το ανακοίνωσα στους γονείς μου, αν και δεν φανταζόντουσαν ότι θα το κάνω. Αν μου το ανακοίνωναν τώρα τα παιδιά μου αντίστοιχα, δεν θα είχα πρόβλημα. Θέλω να κάνουν αυτό που θέλουν, δεν θέλω να τους επηρεάσουμε εμείς με την τάση την δική μας», είπε η ηθοποιός.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η γνωριμία με το Φάνη Μουρατίδη

Όσον αφορά το ταξίδι στα Χανιά με τον Φάνη Μουρατίδη και η αρχή της σχέσης τους: «Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια, εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες», είπε για το ταξίδι που την έφερε κοντά με τον σύζυγό της.

 Φάνης Μουρατίδης  Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Οι γέννες και οι σχέσεις με την πεθερά της

«Υπήρχαν εποχές που μόλις είχα γεννήσει και δεν δούλευα. Δούλευε μόνο ο Φάνης, αυτό μέσα μου με πείραζε, μετά το ξεπέρασα. Ήμουν ενεργή στη δουλειά και ξαφνικά σε μια μέρα έμεινα σπίτι. Αυτό τότε με είχε πειράξει», είπε για την περίοδο που έγινε μητέρα.

Τέλος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έστειλε μήνυμα αγάπης στην πεθερά της: «Η πεθερά μου είναι μια καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι, το εννοώ, την αγαπάω πολύ. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ έτσι, το εύχομαι γιατί θα αργήσει λίγο αυτό τα παιδιά είναι μικρά ακόμα», είπε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share