Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ούτε Χολίδης, ούτε Θεοδωρίδης: Με αυτόν τον γόνο πλούσιας οικογένειας είχε σχέση η Δούκισσα Νομικού (photo)

Το ειδύλλιο που δε γνώριζε κανείς!

16 Νοεμβρίου 2022 12:34
Ούτε Χολίδης, ούτε Θεοδωρίδης: Με αυτόν τον γόνο πλούσιας οικογένειας είχε σχέση η Δούκισσα Νομικού (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δούκισσα Νομικού είναι για πολλούς ίσως η πιο όμορφη Ελληνίδα, αν και είναι... μη διαθέσιμη για τον ανδρικό πληθυσμό, αφού ζει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη, με την παρουσιάστρια και μοντέλο να έχει ένα ατύχημα.

Γνωρίστηκαν εντελώς τυχαία, όμως για το σύμπαν αυτή ήταν τότε η πιο κατάλληλη στιγμή, το σωστό timing, που έμελλε να τους ενώσει. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2014, στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, την οποία και αργότερα επέλεξαν για να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.

Σύντομα, ήρθε και η συγκατοίκηση σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Κηφισιά, ενώ το ζευγάρι άρχισε να κάνει και πολλά ταξίδια, σε ένα από τα οποία και συγκεκριμένα στις Μαλδίβες, έγινε και η πρόταση γάμου, με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να χαρίζει στην αγαπημένη του ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Κοντά στο γάμο με τον Χολίδη

Η πρώτη γνωριμία τους έγινε το 2009 στο πλατό του πρωινού του MEGA «Ομορφος κόσμος το πρωί», τον διάδοχο της πρωινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ο τελευταίος είχε αποχωρήσει και το κανάλι πειραματίστηκε τοποθετώντας στο τιμόνι της πρωινής του ζώνης πέντε φρέσκα πρόσωπα: τον Νίκο Παπαδάκη, τη Μαρία Αραμπατζή, τη Δούκισσα Νομικού, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο καλεσμένος Χρήστος Χολίδης φυσικό ήταν να εντυπωσιαστεί από την εκθαμβωτική ομορφιά της Δούκισσας. Ωστόσο, το φλερτ από την πλευρά του δεν ξεπέρασε το όριο της ευγενικής κολακείας στο οποίο συνήθως απαντάς με ένα επίσης ευγενικό χαμόγελο.

Η Δούκισσα πηγαίνει και τον βλέπει στις πίστες όπου τραγουδά, ενώ κάθε έξοδός τους αποτελεί «θέμα». Οπως συμβαίνει συχνά, όσο περνούσε ο καιρός τα δημοσιεύματα άρχισαν να γίνονται πιο επιθετικά και τα πράγματα για τη μοναχοκόρη του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Νομικού, η οποία ζει ακόμη στο εφηβικό της δωμάτιο στο σπίτι των γονιών της στη Βουλιαγμένη, περιπλέκονται.

Τα πρώτα σημάδια της κρίσης μεταξύ τους είχαν αρχίσει να φαίνονται ήδη από την περίοδο των Χριστουγέννων το 2017, όταν και είχαν αποφασίσει να κρατήσουν αποστάσεις για λίγο.

Η Δούκισσα είχε αποδεχθεί το γεγονός ότι το επάγγελμα του Χρήστου τού επέβαλε ένα περιβάλλον όπου σίγουρα υπήρχαν γυναίκες που πήγαιναν να τον ακούσουν και με τις οποίες έπρεπε να είναι ευγενικός, ενώ ταυτόχρονα και ο Χρήστος προσπαθούσε -και τα κατάφερνε- να βάλει φρένο στην κτητικότητα που του έβγαινε αυθόρμητα όταν, ως παραδοσιακό αρσενικό, ορισμένες φορές η ζήλια τού τσιμπούσε την καρδιά. Παρά τον έρωτά τους, όμως, οι αυξανόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις σταδιακά τους οδήγησαν στην αποξένωση. Η Δούκισσα έτρεχε από φωτογράφηση σε κινηματογραφικά στούντιο και ο Χρήστος μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα στις ηχογραφήσεις και στο νέο επιχειρηματικό του εγχείρημα, το «Focaccino», το πρώτο κατάστημα αλυσίδας cafe bakery με το οποίο ασχολείται εδώ και έναν χρόνο.

Σοβαρός και λακωνικός, μιλάει για το πώς έφτασαν στον χωρισμό και διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν περί τρίτου προσώπου στη σχέση τους από την πλευρά της Δούκισσας. Το ίδιο κατηγορηματικά είναι και τα άτομα του στενού περιβάλλοντός τους. Δεν θέλει να πει περισσότερα για το θέμα ενώ κλείνει με τη φράση: «Ισως τελικά να είμαι γεννημένος εργένης». Οπως όλα δείχνουν, η ιστορία τους είναι άλλη μία επιβεβαίωση του θλιβερού κανόνα που υπαγορεύει ότι όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος.

Η γνωριμία με τον Κασιδόκωστα

Η Δούκισσα Νομικού και ο Πάρης Κασιδόκωστας ήταν ζευγάρι για λίγο καιρό αλλά αυτό δε θα διαρκούσε για πολύ.

Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί στο γάμο του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη στις Σπέτσες και ο Πάρης απαγόρευσε στους παπαράτσι να τους τραβήξουν μαζί. Λίγο καιρό μετά, ο Πάρης και η Δούκισσα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να επικεντρωθούν στην καριέρα τους.

Δούκισσα Νομικού Πάρις Κασιδόκωστας

Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον τους τονίζουν πως οι δυο τους έχουν παραμείνει δύο πολύ καλοί φίλοι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share