Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες για την Λόλα Νταϊφά – Θύμα κλοπής η "σιδηρά κυρία" των δημοσίων σχέσεων

Ο αμύθητος θησαυρός που έκανε «φτερά» από το σπίτι «φρούριο»

16 Νοεμβρίου 2022 11:51
Τραγικές ώρες για την Λόλα Νταϊφά – Θύμα κλοπής η
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές για τη Λόλα Νταϊφά καθώς έπεσε θύμα κλοπής. Ο αμύθητος θησαυρός της σιδηράς κυρίας των δημοσίων σχέσεων έκανε “φτερά” μέσα σε λίγα λεπτά. Με την ευκαιρία, δείτε το αδιανόητο περιστατικό με την κλοπή οστών από το Γ' Νεκροταφείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, αν και η οικία όπου διαμένει η Λόλα Νταϊφά στα βόρεια προάστια θεωρείται απόρθητο φρούριο, μια λάθος κίνηση από την ίδια, έμελλε να γίνει η αιτία να χαθούν ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα» ανέφερε η Λόλα Νταϊφά στην εφημερίδα.

Μάλιστα, η σπουδαιότητα της υπόθεσης είναι τέτοια, που από την πρώτη στιγμή για το συμβάν ενημερώθηκε η Interpol, ενώ στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμός για τον θησαυρό της γυναίκας η οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τις δημόσιες σχέσεις του ΑΝΤ1, υπήρξε επιστήθια φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Μίνωα Κυριακού και πλήθους επωνύμων.

Τραγικές ώρες για την Λόλα Νταϊφά – Θύμα κλοπής η 'σιδηρά κυρία' των δημοσίων σχέσεων

Πώς έγινε η κλοπή

Ήταν περίπου στα μέσα του Οκτωβρίου όταν η Λόλα Νταϊφά επέστρεφε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι της στα βόρεια προάστια. Στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας καλοντυμένος κύριος με μάσκα στο πρόσωπο (λόγω Covid) τη χαιρετάει κανονικά και της λέει ότι γίνονται κάποιες εργασίες στον επάνω όροφο. Όσο όμως η Λόλα Νταϊφά είχε ανοιχτή την πόρτα, είχαν μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος άλλα δύο άτομα, χωρίς να τους αντιληφθεί, τα οποία και τη λήστεψαν.

«Τα κοσμήματα που εκλάπησαν τα είχα στο συρτάρι. Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά. Το φοβερό είναι ότι πήγαν απευθείας στο συρτάρι που τα είχα τοποθετήσει» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Λόλα Νταϊφά.

«Οι αστυνομικοί μας είπαν πως πρόκειται για σπείρα Ρομά που ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς έτυχε την ημέρα εκείνη να έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα, το μυαλό μου ήταν στο πρόβλημα και όχι στο σπίτι με αποτέλεσμα να μπουν οι “ποντικοί” ανενόχλητοι μέσα και να μην αφήσουν τίποτα» κατέληξε η ίδια.

Οι σύγχρονοι Μπόνι και Κλάιντ της Κύπρου: Νεαρό ζευγάρι ''έκανε την ζωή του'' με εκατοντάδες κλεμμένες κάρτες

Συνελήφθη ένα ζευγάρι 24χρονων από την κυπριακή αστυνομία για μια υπόθεση κλοπών πιστωτικών και χρεωστικών καρτών που είχε πάρει μεγάλη έκταση. Γίνεται λόγος για πάνω απο 500 κάρτες ανεξαρτήτως των μετρητών.

Μάθε επίσης ποια είναι η καινούργια απάτη στα ATM

Ο 24χρονος με την επίσης 24χρονη φίλη του έκαναν αναλήψεις χιλιάδων ευρώ από ATM τραπεζών με κλεμμένες κάρτες.

Κινήσεις της Αστυνομίας

Αρχικώς η αστυνομία είχε πληροφορία ότι άγνωστοι έκαναν αναλήψεις μεγάλων ποσών από διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών με κάρτες. Προκειμένου να τους παγιδεύσουν η αστυνομία έθεσε υπό παρακολούθηση κάποιες ΑΤΜ στη Λάρνακα και εντόπισε τον 24χρονο ο οποίος είχε στη κατοχή του 74 κάρτες και 8.940 ευρώ.

Απάτη στα ATM της Ελλάδας

Η επόμενη κίνηση των Αρχών περιελάμβανε έρευνα στο σπίτι της 24χρονης και βρέθηκαν €3740 στη κατάψυξη του ψυγείου και ακόμη 649 πιστωτικές κάρτες τις οποίες είχαν κρύψει πίσω από κάδρα τραπέζια, καρέκλες ακόμα και μέσα σε παπούτσια.

Η αστυνομία αναζητεί την προέλευση και τους κατόχους των κρατών ενώ το ζευγάρι προφυλακίστηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share