Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πρώην κουνιάδος του Γιάννη Πάριου: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του κούκλου αδελφού της Σοφίας Αλιμπέρτη!

Τι λέτε; Μοιάζουν;

16 Νοεμβρίου 2022 11:33
Πρώην κουνιάδος του Γιάννη Πάριου: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του κούκλου αδελφού της Σοφίας Αλιμπέρτη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες στην ελληνική υποκριτική σκηνή.

Η ίδια έχει δύο γιους, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα, τους οποίους απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο. Ο Νικόλας ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου πατέρα του στη μουσική, με κάθε κομμάτι που κυκλοφορεί να προκαλεί κυριολεκτικά αίσθηση -ο ίδιος έχει προσωπικότητα και μοναδικό στιλ και ξεχωρίζει στο μουσικό στερέωμα ως good job nicky.

Σίγουρα θυμάστε τη Σοφία Αλιμπέρτη στις αξέχαστες βιντεοταινίες των 80s με τον Σταμάτη Γαρδέλη, ενώ η ίδια συνέχισε την καριέρα της στην τηλεόραση ως ηθοποιός και ως παρουσιάστρια.

Η Σοφία Αλιμπέρτη κρατά ένα πολύ χαμηλό προφίλ και απέχει τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή και οι δημοσιεύσεις της στα social media δεν είναι πολύ συχνές.

Γι’ αυτό, η ίδια δεν δίνει πολλές πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

Για παράδειγμα, πολλοί ίσως να μην ξέρουν ότι η Σοφία Αλιμπέρτη έχει έναν αδερφό, τον Κώστα, ο οποίος είναι επιχειρηματίας. Ο ίδιος έχει το καφέ-μπαρ Amelie στην Πάρο, ενώ διατηρεί λογαριασμό στο Facebook και το Instagram, όπου ανεβάζει φωτογραφίες από το μαγαζί αλλά και την καθημερινότητά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share