Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Είμαι χαρούμενος και στο πλευρό της...» - «Έσπασε» τη σιωπή του για τη Σοφία Παυλίδου ο Χρήστος Φερεντίνος

Η τοποθέτηση του παρουσιαστή

16 Νοεμβρίου 2022 11:37
«Είμαι χαρούμενος και στο πλευρό της...» - «Έσπασε» τη σιωπή του για τη Σοφία Παυλίδου ο Χρήστος Φερεντίνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Φερεντίνος αποφάσισε να μιλήσει μετά από καιρό για τη Σοφία Παυλίδου, τοποθετούμενος σχετικά με τη δικαστική της διαμάχη και την νίκη έναντι του Μάνου Παπαγιάννη.

Η γνωστή ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον συνάδελφό της για ξυλοδαρμό το 2018, κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη, όταν συνεργάζονταν στο έργο «Πετάει – Πετάει». Στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε πρώτη φορά για τη δικαίωση της πρώην συζύγου του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο παρουσιαστής του Alpha τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Στήριξα τη Σοφία Παυλίδου από την πρώτη στιγμή γιατί όλο το δίκιο ήταν με το μέρος της. Η απόφαση αυτή είναι μια δικαίωση για εκείνη. Η Σοφία του έδωσε όλον τον χρόνο να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ! Αντίθετα αυτός διαστρέβλωσε εντελώς τα γεγονότα. Να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση αυτή θα είχε πάρει άλλη τροπή, αν είχε ειπωθεί μια συγγνώμη!».

"'Εχει τέσσερα χρόνια να κάνει...": Η όλο νόημα ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου μετά την καταδικαστική απόφαση για τον Μάνο Παπαγιάννη

Ένοχος με τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή κρίθηκε χθες από το Δικαστήριο ο Μάνος Παπαγιάννης για την υπόθεση σωματικής βλάβης κατά της Σοφίας Παυλίδου.

Η ηθοποιός είχε μηνύσει πριν τέσσερα χρόνια τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του θεατρικού έργου “Πετάει πετάει” και χθες, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Μάνο Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου να προχωρά σήμερα σε μια ανάρτηση όλο νόημα.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να λέει,

«Καλημέρα! Πολύ ωραία μέρα σήμερα. Νομίζω πάρα πολύ ωραία μέρα. Θα έλεγα ότι έχει τέσσερα χρόνια να κάνει τόσο ωραία μέρα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share