Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ουδείς πέραν του Αλβάρο το γνώριζε: Το μυστικό της Αθηνάς Ωνάση αποκαλύφθηκε με μια φωτογραφία

Το σημείο στο σώμα της που έχει σημαδευτεί

16 Νοεμβρίου 2022 11:21
Ουδείς πέραν του Αλβάρο το γνώριζε: Το μυστικό της Αθηνάς Ωνάση αποκαλύφθηκε με μια φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση μπορεί να απασχολεί πάντοτε τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε της κίνηση, ωστόσο η ίδια πάντοτε επιχειρεί να τα αποφύγει, κρατώντας κάθε μυστικό της για την ίδια.

Πρόκειται, άλλωστε, για ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που δεν προκαλεί. Για αυτήν γνωρίζουμε λίγα πράγματα. Η χρυσή κληρονομιά, ο γάμος και το διαζύγιό της σίγουρα ήταν κάποια γεγονότα της ζωής της που έγιναν πρωτοσέλιδα, όπως και η αγάπη της για τα άλογα, αλλά µέχρι εκεί, αν κι ένας νέος έρωτας υπάρχει στο προσκήνιο.

Η εικόνα του τατουάζ στο πίσω µέρος του λαιµού της εξέπληξε πολλούς, αφού κανείς δεν ήξερε για την ύπαρξή του. Πρόκειται για ένα µικρό και διακριτικό κινεζικό ιδεόγραµµα, που είναι εµφανές µόνο αν τα µαλλιά της είναι µαζεµένα. Στον κόσµο των τατουάζ το σύµβολο «µεταφράζεται» ως «peaceful», δηλαδή γαλήνιος, ειρηνικός. ∆ύσκολα µπορεί κανείς να ερµηνεύσει αυτή την επιλογή της Αθηνάς, αλλά πιθανότατα αποτυπώνει την ανάγκη της για εσωτερική και εξωτερική ηρεµία και γαλήνη.

Αθηνά Ωνάση τατουάζ

Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι οι «αναταράξεις» δεν της αρέσουν καθόλου. ∆εν γνωρίζουµε αν το συγκεκριµένο tattoo είναι το µοναδικό που κοσµεί το σώµα της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά ο συµβολισµός δείχνει πολλά για την ίδια και το «status quo» της.

Αδίστακτος «φραγκοφονιάς» ο Αλβάρο: Τόσα χρήματα ζητούσε να πληρώνεται την ημέρα από την Αθηνά Ωνάση για το διαζύγιο!

Η Αθηνά Ωνάση πέρασε μια κόλαση δίπλα στον Αλβάρο, με το γάμο τους να της αφήνει ένα πολύ μεγάλο «τραύμα», αφού ο Βραζιλιάνος έδειξε το αληθινό του πρόσωπο στο διαζύγιο.

Το τέλος ήταν άδοξο και οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη στα δικαστήρια, με τον αχόρταγο Βραζιλιάνο να ζητά δεκάδες εκατομμύρια, τα οποία δεν του έδωσε το δικαστήριο, μιας και η Αθηνά, που απαρνήθηκε οικογένεια και ταυτότητα εν μέρει και για χάρη του, απέδειξε τις αλλεπάλληλες απιστίες του.

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει ύστερα από έναν θυελλώδη χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών κι απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Αθήνα και Ντόντα βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή και πήραν επισήμως διαζύγιο.

Την αποκάλυψη έκανε το γερμανικό περιοδικό «Bunte», το οποίο σε δημοσίευμά του ανέφερε πως ο Αλβάρο Μιράντα και η Αθηνά Ωνάση «τα βρήκαν ειρηνικά». Σε δικαστική αίθουσα του Βελγίου οι δικηγόροι τους έδωσαν τα χέρια τους. Οι ίδιοι βέβαια δεν παρέστησαν στην δίκη.

Το πιο απίστευτο, δε, ήταν το ποσό που ζητούσε. Αυτό, λοιπόν, βρισκόταν αρχικά στα 10.000 δολάρια τη μέρα, ήτοι 3.6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, όπως είχε αποκαλύψει ο Αλέξης Μανθεάκης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αθηνά Ωνάση παρουσίασε στο δικαστήριο έναν κόκκινο φάκελο τον οποίο της τον είχε δώσει ο για χρόνια συνεργάτης της κ. Αλέξης Μανθεάκης, στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα κολ γκερλ. Η Αθηνά απέδειξε ότι από τα 11 χρόνια έγγαμου βίου με τον Βραζιλιάνο ιππέα, τα 8,5 διατηρούσε σχέση με την Βελγίδα. Οι δικηγόροι του Αλβάρο γνωρίζοντας ότι η Αθηνά Ωνάση έχει και άλλα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν το ζευγάρι από κοντά, ότι ο Αλβάρο ήταν άπιστος ήρθαν σε επαφή με τους δικηγόρους της Αθηνάς και κατέληξαν σε μια συμφωνία ώστε να βγει το διαζύγιο.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό ο Αλβάρο ζητούσε εκτός από 11 εκατομμύρια που ήταν τα χρήματα που θα έπαιρνε σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και μηνιαία διατροφή 350.000 ευρώ αλλά και κάποια άλογα και σπίτια που είχαν αποκτηθεί όσα χρόνια ήταν παντρεμένος με την Αθηνά, με τη συνολική αξία να αγγίζει τα 400.000.000 δολάρια. Το πόσα χρήματα τελικά θα πάρει δεν είναι γνωστό, αλλά διέρρευσε ότι θα μπορέσει να κρατήσει τα άλογα που ζήτησε.

Οι Βέλγοι δικηγόροι της Αθηνάς Ωνάση δήλωσαν ότι το ποσό που τελικά θα πάρει ο Αλβάρο είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που ζητούσε. Τώρα εκείνο που ενδιαφέρει τον Βραζιλιάνο ιππέα είναι να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση που αφορά τα άλογα τα οποία είχε αποκτήσει με την Αθηνά που όμως τα είχε αγοράσει εκείνη με χρήματα δικά της. Η πλευρά της Αθηνάς Ωνάση παραδέχτηκε πως εκείνο που βοήθησε πάρα πολύ ώστε η Αθηνά να κερδίσει τη δικαστική αυτή διαμάχη ήταν οι πληροφορίες και τα στοιχεία που της είχε παραδώσει ο κ. Αλέξης Μανθεάκης. Οι αποκαλύψεις σχετικά με την άστατη ζωή και τις απιστίες που διέπραξε κατά τη διάρκεια του 11 ετούς γάμου του με την Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως επηρέασαν τους δικαστές. Ο Ντόντα είχε παρουσιάσει στους δικαστές την Αθηνά ως ψυχολογικά ασταθή, ενώ η ίδια τον είχε πιάσει να την απατά μέσα στο σπίτι τους στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα. Η απόδειξη νίκησε την ένδειξη και η χρυσή κληρονόμος θα σταματήσει να χορηγεί αιωνίως τον πρώην σύζυγο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share